reklama
I ile wazy przy tym?Moj maly je 150 ml 5 x dziennie i raz 180 ml po snie
stokrotka
Fanka BB :)
Moja je 90ml w dzien co 2 godziny w nocy dajemy 120 bo jest duza przerwa ponad 8h
Je tak 6-7 razy i ma wage 5500 i lekarka powiedziala ze ladnie przybiera.
Dzisiaj idziemy na szczepienia pneumokoki ostatnio jak bylam na tych z NFZto myslalam ze sie porycze tam
biedne dzieci
Je tak 6-7 razy i ma wage 5500 i lekarka powiedziala ze ladnie przybiera.
Dzisiaj idziemy na szczepienia pneumokoki ostatnio jak bylam na tych z NFZto myslalam ze sie porycze tam
My zdecydowaliśmy się na 5 w 1 i jak narazie dostała samo WZW i 9.02 mam Te 5 w 1. tak samo mam stresa ale to Przez tą nagonke na szczepionki przy synu nie bałam się i nigdy też nie goraczkowal i nic mu nie dolegalo. Zobaczymy jak mała to przyjmie.
Nana może twojej corce to Przejdzie a już chwytala Grzechotki.... moja trzyma jak jej dam ale nieświadomie sama nie weznie jeszcze nie chce chwytać zabawek jedynie uderza w nie jak wiszą i Patrzy.
Nana może twojej corce to Przejdzie a już chwytala Grzechotki.... moja trzyma jak jej dam ale nieświadomie sama nie weznie jeszcze nie chce chwytać zabawek jedynie uderza w nie jak wiszą i Patrzy.
kiniasw86
Fanka BB :)
Przy mojej corce 7 lat temu tez sie tak nie balam jak teraz :- ( ona tez wszystko dobrze zniosla ani goraczki ani nic. ..
Nana byc moze to nie przez szczepionkę moj synek nie lapie jeszcze grzechotek jedynie probuje je uderzac nieświadomie ma 8 tyg
Nana byc moze to nie przez szczepionkę moj synek nie lapie jeszcze grzechotek jedynie probuje je uderzac nieświadomie ma 8 tyg
Zaczęła.11tydz i jak ją kładlam dla lezaczka i grzechotki na brzuszek to je sobie łapala. Nikt mi nie wierzył ale.nagrałam filmiki, wiem ze.to wcześnie i mam Nadzieje ze to wróci i ze wszystko będzie ok. Teraz jeszcze ten potworny katar, nie dziwie.się ze.nie.chce.jej się śmiać z zatkanym noskiem
reklama
My idziemy w poniedziałek na drugie szczepienie 6w1 i rotawirusy, ciekawe jak zniesie po pierwszym było ok, ja jeszcze nie mam okresu, moja mała chwyta, ale przez przypadek. Dziewczyny a wasze dzieci jak wkładają rączki do buzi to nie robią im się wokół buzi krosteczki? Smarujecie czymś? Moja się jeszcze ani razu nie przekrecila podnosi tylko główkę, 10.02 skończy trzy miesiące, a zmienialyscie może smaczki? Czy używacie od urodzenia tych samych?