reklama
Nana a jak sytuacja po tym szczepieniu? Poprawia się? Może to dziwne zachowanie to sygnał zbliżającego się kataru a nie reakcja na szczepienie?
Koniecznie na kolejnym szczepieniu nakaż lekarce wpisać te reakcje w książeczkę dziecka.
Koniecznie na kolejnym szczepieniu nakaż lekarce wpisać te reakcje w książeczkę dziecka.
Dalej jest taka "inna". Grzechotki ja nie interesują, rzadko patrzy na mnie ze skupieniem na twarzy. Jutro idę do lekarza zobaczymy co powie.
Mam taki Sopelek do odciagania ale.nie przez odkurzacz.
Tak mi się to macierzyństwo zaczęło od zmartwień
Byliśmy na ekg bo brakowało do konsultacji kardiologicznej, jest ok. Jakaś asymetria komór serca (lewa.trochę większą ale nadal w normie) taki opis
Mam taki Sopelek do odciagania ale.nie przez odkurzacz.
Tak mi się to macierzyństwo zaczęło od zmartwień
Byliśmy na ekg bo brakowało do konsultacji kardiologicznej, jest ok. Jakaś asymetria komór serca (lewa.trochę większą ale nadal w normie) taki opis
Polka, polka. .. tylko pisze z telefonu i zazwyczaj robie to bardzo szybko mała zaczyna płakać to wysyłam zamiast sprawdzić. ... I poprawić. ..
Reni a ile ma Twoja mała? Czytałam ze niektóre dzieci potrafią to w trzecim miesiącu a inne później zwłaszcza jak urodza się malutkie a moja Nadia do takich się zalicza. Bardzo mnie to zastanawia bo dzisiaj leżała na brzuchu i przez 18 min trzymała głowę cały czas pionowo patrząc na zabawki a podciągnąć się nie chciała. .. wydaje mi się ze ona po prostu nie wie ze ma to zrobić. ..
Reni a ile ma Twoja mała? Czytałam ze niektóre dzieci potrafią to w trzecim miesiącu a inne później zwłaszcza jak urodza się malutkie a moja Nadia do takich się zalicza. Bardzo mnie to zastanawia bo dzisiaj leżała na brzuchu i przez 18 min trzymała głowę cały czas pionowo patrząc na zabawki a podciągnąć się nie chciała. .. wydaje mi się ze ona po prostu nie wie ze ma to zrobić. ..
Chyba nigdy nie będę już miała spokojnej głowy zawsze jakiś problem i ciągle zastanawianie. .. czy wszystko z Nadia ok. W środę jadę z mala na pobranie krwi żeby się upewnić z ta cytomegalia ze nie jest chora. ..ciekawe skąd będą jej pobierać z rączki czy ze stopki? Szkoda mi ją tak męczyć no ale trzeba dla mojego spokoju.
Nana8 napisz jak będziecie po wizycie u lekarza. Moim zdaniem lekarka powinna ci wpisać taką reakcję na szczepienie w książeczce.
Nie martw się, czytałam wiele o takich reakcjach poszczepiennych i zwykle całkiem mijają. Moja córka zareagowała tak kiedyś na leki, które jej podawałam na przeziębienie. Miała 8 miesięcy- zero spojrzeń, uśmiechu, przez dwie godziny próbowałam zwrócić na siebie uwagę jej a ona tylko patrzyła się gdzieś w dal. Makabra. Od razu lekarz, który tylko się dziwił.
Przeszło w końcu, ale swoje przeżyłam...
Nie martw się, czytałam wiele o takich reakcjach poszczepiennych i zwykle całkiem mijają. Moja córka zareagowała tak kiedyś na leki, które jej podawałam na przeziębienie. Miała 8 miesięcy- zero spojrzeń, uśmiechu, przez dwie godziny próbowałam zwrócić na siebie uwagę jej a ona tylko patrzyła się gdzieś w dal. Makabra. Od razu lekarz, który tylko się dziwił.
Przeszło w końcu, ale swoje przeżyłam...
reni84
Fanka BB :)
Wnuczka moa w niedzielę skończy 3 miesiące. A urodziła się duża, 4kg
Byłam ją dzisiaj zważyć i ma 5800g czyli za miesiąc przybrała niecałe 0,5kg
Nana jak czytam to zaczynam bać się szczepień. Po której szczepionce jest ta reakcja?
My na pierwsze szczepienie dopiero w marcu się wybieramy
Byłam ją dzisiaj zważyć i ma 5800g czyli za miesiąc przybrała niecałe 0,5kg
Nana jak czytam to zaczynam bać się szczepień. Po której szczepionce jest ta reakcja?
My na pierwsze szczepienie dopiero w marcu się wybieramy
Wnuczka ja mam tak samo z tel się źle pisze, a jak potem chce edytować tp mi posty usuwa,więc już czasem wolę z błędami zostawić niż pisać na nowo...
Natomiast maselko czepiasz się kogoś o błędy czy stylistykę a twoje wypowiedzi mają moze po jednym zdaniu a zazwyczaj to tylko pytasz.... Wiadomo że nie mamy tyle czasu by nasze wypowiedzi były piękne i pisane poprawna polszczyzną ale staramy się coś o naszych dzieciach więcej napisać i coś od siebie dać..... Więc czasem takie uwagi można sobie darować
Natomiast maselko czepiasz się kogoś o błędy czy stylistykę a twoje wypowiedzi mają moze po jednym zdaniu a zazwyczaj to tylko pytasz.... Wiadomo że nie mamy tyle czasu by nasze wypowiedzi były piękne i pisane poprawna polszczyzną ale staramy się coś o naszych dzieciach więcej napisać i coś od siebie dać..... Więc czasem takie uwagi można sobie darować
reklama
My po wizycie Wit.C i Calcium, ściągać i tyle. Reszta czysta.
Malaja Do książeczki nic nie wpisała. Patrzyła na mnie jak na jejb*** jak jej o tym mówiłam. Masakra ci lekarze.
Reni 84 to były pierwsze szczepienia.
ogólnie mam już dość jak ja nie męczą Bączki, to katar, to kolki. Kiedy te biedne dziecko ma.się do mnie cieszyć. I z czego? Skoro wiecznie coś przeszkadza i boli.
Malaja Do książeczki nic nie wpisała. Patrzyła na mnie jak na jejb*** jak jej o tym mówiłam. Masakra ci lekarze.
Reni 84 to były pierwsze szczepienia.
ogólnie mam już dość jak ja nie męczą Bączki, to katar, to kolki. Kiedy te biedne dziecko ma.się do mnie cieszyć. I z czego? Skoro wiecznie coś przeszkadza i boli.