reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Mnie też się wydaje ze z tym rozszerzeniem diety to tak po 6mies. Mimo że karmie mm.
Ja odciągalam ręcznym i może dlatego nie było szału z laktacja.

Do mam które mają już starsze dzieci.
Czy Miałyście tak.Ze maluchy miały uczulenie na coś. Ale z biegiem czasu im to przeszło???

reklama
Mnie też się wydaje ze z tym rozszerzeniem diety to tak po 6mies. Mimo że karmie mm.
Ja odciągalam ręcznym i może dlatego nie było szału z laktacja.

Do mam które mają już starsze dzieci.
Czy Miałyście tak.Ze maluchy miały uczulenie na coś. Ale z biegiem czasu im to przeszło???
moi nie mieli, ale podobnie jak u miniaaaa - znajomej dzieci miały i wyrosły.

hej dziewczyny :-) muszę wam powiedzieć że tak dobrze mi się korzysta z pieluszek wielorazowych że całkowicie odstąpiłam od pampersów :-) jestem bardzo zadowolona. pupcia jest gładziutka nie odparza się. nie sądziłam że to będzie tak fajne :-)

Hej!

Ja mam w planach od 6 miesiąca wprowadzać przeciery warzywne czyli w sumie po 5 skończonym.
Moja starsza córa jest alergikiem, jak miała kilka miesięcy było tragicznie i uczulało ją wszystko. Od 2 roku je już normalnie nabiał, czekoladę, miód itp. Nadal uczula ją jajo ale mniej niż kiedyś więc stopniowo wyrasta.

Na spacery wychodzimy prawie codziennie, ale nie za wszelką cenę. Jak w niedziele było -10 to nie wyszłam bo mi się zwyczajnie nie chciało tak marznąć.

Ja pogoda pozwala to robimy spacerki nawet długie. A jak nie ma pogody to i tak mała jeździ z nami autem wiec kontakt z mrozikiem ma.
Pierzecie ubranka w specjalnym proszku dla dzieci? Czy w tym co swoje?

reklama
ja poza tymi trzema dniami mrozów to codziennie na spacerku
zainstalowałam sobie endomondo to się motywuję, żeby codziennie więcej spacerować :)

diety na razie nie planuję rozszerzać szybciej niż w 6 miesiącu

Do góry