reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Mnie też się wydaje ze z tym rozszerzeniem diety to tak po 6mies. Mimo że karmie mm.
Ja odciągalam ręcznym i może dlatego nie było szału z laktacja.

Do mam które mają już starsze dzieci.
Czy Miałyście tak.Ze maluchy miały uczulenie na coś. Ale z biegiem czasu im to przeszło???

reklama
Mnie też się wydaje ze z tym rozszerzeniem diety to tak po 6mies. Mimo że karmie mm.
Ja odciągalam ręcznym i może dlatego nie było szału z laktacja.

Do mam które mają już starsze dzieci.
Czy Miałyście tak.Ze maluchy miały uczulenie na coś. Ale z biegiem czasu im to przeszło???
moi nie mieli, ale podobnie jak u miniaaaa - znajomej dzieci miały i wyrosły.

hej dziewczyny :-) muszę wam powiedzieć że tak dobrze mi się korzysta z pieluszek wielorazowych że całkowicie odstąpiłam od pampersów :-) jestem bardzo zadowolona. pupcia jest gładziutka nie odparza się. nie sądziłam że to będzie tak fajne :-)

Hej!

Ja mam w planach od 6 miesiąca wprowadzać przeciery warzywne czyli w sumie po 5 skończonym.
Moja starsza córa jest alergikiem, jak miała kilka miesięcy było tragicznie i uczulało ją wszystko. Od 2 roku je już normalnie nabiał, czekoladę, miód itp. Nadal uczula ją jajo ale mniej niż kiedyś więc stopniowo wyrasta.

Na spacery wychodzimy prawie codziennie, ale nie za wszelką cenę. Jak w niedziele było -10 to nie wyszłam bo mi się zwyczajnie nie chciało tak marznąć.

Ja pogoda pozwala to robimy spacerki nawet długie. A jak nie ma pogody to i tak mała jeździ z nami autem wiec kontakt z mrozikiem ma.
Pierzecie ubranka w specjalnym proszku dla dzieci? Czy w tym co swoje?

reklama
ja poza tymi trzema dniami mrozów to codziennie na spacerku
zainstalowałam sobie endomondo to się motywuję, żeby codziennie więcej spacerować :)

diety na razie nie planuję rozszerzać szybciej niż w 6 miesiącu

Do góry