reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

wnuczka to raczej nic dobrego jak dziecko nie chce jeść. może się odwodnić a i w jakąś anemie wpaść. ja jak mam jakieś wątpliwości to dzwonie do swojej położnej. więc może zadzwoń jeśli masz numer.

ja nie ściągam mleka bo mój mały wszystko mi wypija aż mnie szlak trafia. przed snem tym nocnym potrafi przez 3 godziny wisieć na cycu. fakt że później śpi 8 godzin ale ja jestem wykończona. i ledwo nadążam z produkcją mleka.

reklama
stokrotka a nie możesz od kogoś pożyczyć laktatora żeby sprawdzić czy uda Ci się laktację odbudować???? bo jak kupisz a mleka nie będzie to laktator zmarnowany a kasa wydana.

wczesne rozszerzanie diey to relikt przeszłości, gdy nie było mm tylko dawało się mleko z cukrem i mąką i dzieciaki chorowały z niedoborów witamin. who zaleca karmienie wyłącznie piersią do 6 m-ca ( chociaż jak to jest z karmieniem mm to nie mam pojęcia), my dopiero po skończonym 6.miesiącu zamierzamy coś podawać

Ja chyba taka samo jak jaga zrobię po 6 miesiącu ale to też z racji AZS małej czytałam że tak lepiej

A ja rozłożona na łopatki dobrze ze jest maz

Ja też nie spieszę się z rozszerzeniem. Kp jest mega wygodne więc nie będę się wyrywać. Około 6 miesiąca pewnie coś zaczniemy działać.

Jeśli chodzi o laktatorem to ja recznym jakoś nie potrafiłam ściągać...

reklama
Karmilam piersia i mm i Mała juz nie chce piersi, raczej nie mam juz pokarmu. Kupic laktator i odciagnac, co o tym myslicie?

Wczoraj mialam akcje pakowania malych ciuszkow Małej, oj sie uzbieralo :)
ja mam elektryczny do sprzedania, nieuzywany wcale tylko otwarty, wyparzony i wymyty. ale cene opuscilam, nie jak za nowy.

Do góry