reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Cześć kobietki wreszcie mam wolna chwile czas pędzi strasznie. Od dwóch tygodni walczymy z kolka było strasznie na szczęście odkąd zaczęliśmy stosować espunisan 100 jest znacznie lepiej. Polecam wszystkim... niestety przez ta kolka i ciągle buja nie Nadia nie chce juz sama usypia tylko ręce a te 5 kilo mojego szczęścia strasznie obciąża mój bolacy kręgosłup... becikowe niestety nam nie przysługuje... oliwki używam po każdej kąpieli a kopie my co drugi dzień. Skóra mięciutka i gładziutka. Jeśli chodzi o sprawy łóżkowe po 6 tyg wszystko wróciło do normy o ile Nadia nam da chwilkę. Często padam na twarz po całym dniu ale strasznie kocham to moje prawie 10 tygodniowe malenstwo☺

A propo becikowego u nas jest tyle papierów do ogarnięcia, do załatwienia, przyniesienie ze dużo ludzi rezygnuje. Trzeba z jednego końca miasta ze.skarbówki jechać na drugi do ZUS itp itd

Ja mam chrzciny 3 stycznia

Małej dajemy czasem espunisan jak widzę że ja brzuszek boli,
nie budzę na karmienie, syna budzilam i potem się nauczył częstego budzenia się na jedzenie w nocy. Mała sama się budzi po kapaniu śpi długo do 24 czasem dłużej a potem co 3 h się budzi więc nawet nie ma potrzeby.
Drugi lekarz nam potwierdził atopowe zapalenie skóry, w swieta było pogorszenie ale teraz jest ciut lepiej, kupiłam dodatkowo emolium jak balsam żeby w ciągu dnia nawilżam skórę bo ma strasznie sucha a parafina po kapaniu używamy.

Ja okresu jeszcze nie ma a też karpie tylko piersią

Dziewczyny a jak z sylwestrem? Ma mamy mała domowe u nas w domu mam nadzieję że małej nie zbudza petardy.

I życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku :-)

reklama
ddmala a stosujesz jakąś dietę przy tym AZS? Pomaga? Wysypka jest na ciele czy na twarzy też? Na jakiej podstawie lekarze stwierdzili, że to azs a nie np trądzik noworodkowy?

Pytam bo zastanawiam się co jest przyczyną wysypki u mojej córki bo żadna dieta nic nie daje. W święta też był źle, a teraz samo z siebie ładnie znika.

Moja się nie pręży, raczej bólów brzucha nie ma./..
Na sylwestra idziemy na bal ;)

Do góry