reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Cześć kobietki wreszcie mam wolna chwile czas pędzi strasznie. Od dwóch tygodni walczymy z kolka było strasznie na szczęście odkąd zaczęliśmy stosować espunisan 100 jest znacznie lepiej. Polecam wszystkim... niestety przez ta kolka i ciągle buja nie Nadia nie chce juz sama usypia tylko ręce a te 5 kilo mojego szczęścia strasznie obciąża mój bolacy kręgosłup... becikowe niestety nam nie przysługuje... oliwki używam po każdej kąpieli a kopie my co drugi dzień. Skóra mięciutka i gładziutka. Jeśli chodzi o sprawy łóżkowe po 6 tyg wszystko wróciło do normy o ile Nadia nam da chwilkę. Często padam na twarz po całym dniu ale strasznie kocham to moje prawie 10 tygodniowe malenstwo☺

A propo becikowego u nas jest tyle papierów do ogarnięcia, do załatwienia, przyniesienie ze dużo ludzi rezygnuje. Trzeba z jednego końca miasta ze.skarbówki jechać na drugi do ZUS itp itd

Ja mam chrzciny 3 stycznia

Małej dajemy czasem espunisan jak widzę że ja brzuszek boli,
nie budzę na karmienie, syna budzilam i potem się nauczył częstego budzenia się na jedzenie w nocy. Mała sama się budzi po kapaniu śpi długo do 24 czasem dłużej a potem co 3 h się budzi więc nawet nie ma potrzeby.
Drugi lekarz nam potwierdził atopowe zapalenie skóry, w swieta było pogorszenie ale teraz jest ciut lepiej, kupiłam dodatkowo emolium jak balsam żeby w ciągu dnia nawilżam skórę bo ma strasznie sucha a parafina po kapaniu używamy.

Ja okresu jeszcze nie ma a też karpie tylko piersią

Dziewczyny a jak z sylwestrem? Ma mamy mała domowe u nas w domu mam nadzieję że małej nie zbudza petardy.

I życzę wszystkim szczęśliwego nowego roku :-)

reklama
ddmala a stosujesz jakąś dietę przy tym AZS? Pomaga? Wysypka jest na ciele czy na twarzy też? Na jakiej podstawie lekarze stwierdzili, że to azs a nie np trądzik noworodkowy?

Pytam bo zastanawiam się co jest przyczyną wysypki u mojej córki bo żadna dieta nic nie daje. W święta też był źle, a teraz samo z siebie ładnie znika.

Moja się nie pręży, raczej bólów brzucha nie ma./..
Na sylwestra idziemy na bal ;)

Do góry