reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Szczęśliwego Nowego Roku Dziewczyny.
My Sylwestra spędzamy w pokoju hotelowym :p taki se spontan. Dużo nas pędzie i jeszcze jeden brzdac :p
Ja daje espumisan ale nie pomaga od dwóch dni taka jazda wieczorem ze szok.

Jak usypiacie dzieci? Nasza zasypia ze smoczkiem ale czasami ma problemy, musi byc bardzo zmeczona zeby zasnac :/ męczy się.
Moze jakas melodyjke kupic?

Karmie daje smoka i odkładam głaszcze po główce jak jest niespokojna i po brwiach. Z reguły Uspokaja się i zasypia choć czasem.nie.

mój synek najczęściej usypia z cycem w buzi i w chuście oczywiście też, odlatuje praktycznie od razu jak go zamotam :) smoczka próbowałam dawać w sytuacjach kryzysowych, gdy nie da się cyca - np. po kąpieli jak płakał, ale pluł dalej niż widział; nie dał się nabrać naq plastikowa podróbę ;) na szczęście już się wprzyzywczaił i nie płacze po kąpieli. po świętach mieliśmy akcje z zielonymi kupami, na szczęście wszystko wróciło do normy :/ widzocznie przegiełam ze świątecznymi smakołykami. u nasa nie ma wysypki, za to schodzi mu skóta z brwi i czoła, myślicie, że to może być ciemieniucha? na głowie nic mu się nie dzieje :/ no i szczęśliwego na Nowy Rok!

reklama
Moja też miała ciemieniuche na brwiach ale wyzbylismy si tego
Malaja zaczęłam ograniczać nabiał.do minimum nie jem już pomidorów papryki i innych alergenów ale czy poprawa może jest mała ale czy to przez dietę czy przez zmianę proszku czy kosmetyków....
To nie wiem...

Lekarz mówił.że to.może długo schodzić, a na jakiej podstawie stwierdzili chyba wyglądu skóry ma baaardzo sucha ta wysypka już jest trochę jakby zasuszona najgorzej ma koło szyja jakby opryszczki takie

Do góry