reklama
mój synek najczęściej usypia z cycem w buzi i w chuście oczywiście też, odlatuje praktycznie od razu jak go zamotam smoczka próbowałam dawać w sytuacjach kryzysowych, gdy nie da się cyca - np. po kąpieli jak płakał, ale pluł dalej niż widział; nie dał się nabrać naq plastikowa podróbę na szczęście już się wprzyzywczaił i nie płacze po kąpieli. po świętach mieliśmy akcje z zielonymi kupami, na szczęście wszystko wróciło do normy :/ widzocznie przegiełam ze świątecznymi smakołykami. u nasa nie ma wysypki, za to schodzi mu skóta z brwi i czoła, myślicie, że to może być ciemieniucha? na głowie nic mu się nie dzieje :/ no i szczęśliwego na Nowy Rok!
reklama
Moja też miała ciemieniuche na brwiach ale wyzbylismy si tego
Malaja zaczęłam ograniczać nabiał.do minimum nie jem już pomidorów papryki i innych alergenów ale czy poprawa może jest mała ale czy to przez dietę czy przez zmianę proszku czy kosmetyków....
To nie wiem...
Lekarz mówił.że to.może długo schodzić, a na jakiej podstawie stwierdzili chyba wyglądu skóry ma baaardzo sucha ta wysypka już jest trochę jakby zasuszona najgorzej ma koło szyja jakby opryszczki takie
Malaja zaczęłam ograniczać nabiał.do minimum nie jem już pomidorów papryki i innych alergenów ale czy poprawa może jest mała ale czy to przez dietę czy przez zmianę proszku czy kosmetyków....
To nie wiem...
Lekarz mówił.że to.może długo schodzić, a na jakiej podstawie stwierdzili chyba wyglądu skóry ma baaardzo sucha ta wysypka już jest trochę jakby zasuszona najgorzej ma koło szyja jakby opryszczki takie