reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Wikunia nauczyła zasypiać się przy świetle i nawet w nocy jak się obudzi na karmienie to musze czekać aż zaśnie żeby zgasić.

reklama
Dziewczyny a mam pytanie...
Jak Wasze piersi? Stosujecie coś żeby naprawić jędrność, wygląd cokolwiek? No nie są teraz "za apetyczne".

moja nie lubi karuzeli. i swojego łóżeczka też nie :-(
zauważyłam, że czasami jak nie może zasnać to jest bardzo marudna
ja dziś stwierdziłąm, że w ogóle nie wyglądam apetycznie, czuje się fatalnie psychicznie i fizycznie. Jeszcze dziś kolejna koleżanka powiedziała, że widąć, że jestem zmęczona. A jak mam nie być? Wszystko przy małej robię ja. Lekcje ze starszym, ja. Zabawy z młodszym ja. Zakupy ja. ?Obiad, kolacja, śniadania ja. Pranie plus prasowanie ja. Padam.

gosikkk znam ten ból :(. Wszystko "ja".
Menadżera Ogniska Domowego(czyli my) pracuje 24h 7dni w tyg. i nikt tego nie docenia. A jesteśmy tylko ludźmi tez musimy jeść, spać, sr...ć.

U mnie rożnie z tym spaniem osobno było chłopaki od początku w łóżeczku teraz robią wycieczki starszy spał ze mną trzy lata nie było nigdy problemu córka od początku sama w łóżeczku a teraz śpię z Beniem on w gniazdku bo malutki jest narazie ja odsypiam noce do 12 chłopaki wracają z przedszkola czasem ida spać czasem nie ale od 15 zawsze zaczyna sie młyn póki tatuś moe wróci wieczorem pokapie uśpie i nadrabiam dzień i tak w kółko :) ja nosze karmie narazie piersią i mam więcej mleka jak tak go ponoszę blisko siebie :)

maz robi nocki to ja wstawac musze co 2 godz potem corka do szkoly potm objad pranie prasowanie o tak w okolo ... jest ciezko no ale cuz mamy zrobic ...

już się doczekac nie mogę aż maz wróci, i pobędzie z chłopakami, nakarmi małą, pójdzie na spacer, na zakupy ajjjjjj
Starszy kończy lekcje, średni śpi, mała śpi. Zaraz zrobię starszemu kanapki na jutro, wykąpie się i idę spać

a mój mały dzisiaj po kjąpieli i wieczornym cycusiu padł i udało się odłożyć go do łóżeczka, pierwszy raz! potem przebudził się, znopwu pociumkał cyca i dalej śpi jestem w szoku! ale jak się przbudzi w nocy to biorę go do siebie, jestem za leniwa na wstawanie do niego w nocy, a tak to cyca dam, pomiziam go trochę i śpimy w najlepsze :p heh ale wiem i doceniam spokój, jaki ma się przy pierwszym dziecku

reklama
gosikk maz juz nie dlugo bedzie to odpoczniesz kochana .. moj ma jutri wolne i ja mam dzien dla siebie ide do fryzjera i bede odpoczywac :-)

Do góry