reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

dziewczyny jak wyglądają pępki waszych maluchów? czy są wklęsłe jak u dorosłego? bo u nas wystaje na zewnątrz i położna mi dzisiaj powiedziała, żeby kupić specjalny plaster i go zakleić, żeby się schował do środka, bo inaczej tak mu zostanie:/

reklama
dziewczyny jak wyglądają pępki waszych maluchów? czy są wklęsłe jak u dorosłego? bo u nas wystaje na zewnątrz i położna mi dzisiaj powiedziała, żeby kupić specjalny plaster i go zakleić, żeby się schował do środka, bo inaczej tak mu zostanie:/
wklesły, ale nie symetryczny, z jednej str bardziej ma dziure, a z drugiej chyba fałdek skóry. ale jakos sie tym nie przejmuje. o tym zaklejaniu słyszałam i pare osób znam co to stosowały. raz dawaly efekt, raz nie, ale próbowac nie zaszkodzi.

dziewczyny we wtorek mamy usg małej główki, mam nadzieje, że torbiel sie wchłoneła, teraz sobie poczytałam o torbielach i mam doła.
mała coś fisuje wieczorem, chłopaki śpią a ona krzyczy, drzemie i krzyczy .... a mnie plecy bolą i chce spać

gosikk trzymam kciuki zeby bylo wszystko ok ... my bylismy dzis u poloznej maly wazy 3560 g jutro mamy badanie sluchu oby wszystko bylo dobrze ...

reklama
Hej dziewczyny mam nadzieję że szybko przyzwyczaimy się do nowego forum.
A moja mała ma podejrzenie AZS
Od tygodnia jest cała w wysypce :-( ma bardzo sucha skórę na dłoniach i na kolanach i poniżej ich. Musieliśmy pozmieniać proszek kosmetyki i ja musze uważać co jem bo nie wiadomo co ja uczulilo. Mam nadzieję że jednak to nie to i wysypka zejdzie. Najgorzej że nie wiem co ja może uczulac nie wiem co jeść bo to może być wszystko :-( ma któraś z was jakieś doświadczenie z tą chorobą? Bardzo się martwie, nqczytalam się i też mma doła najgorzej jak się naczytamy na necie i potem tylko najgorszego wyszukujemy.... Maz mówi że może to nie to, czytałam że między 3 a 6 miesiącem pierwsze objawy są a moja miała 5 tyg. No ale lekarka wpisała w książece obok wagi itd karmienie piersią i AZS. Mówiła że mamy nie panikowac że może jej przejdzie ale jak ja dotykam to płakać mi się chce taka sucha chropowata....

Do góry