dziewczyny jak wyglądają pępki waszych maluchów? czy są wklęsłe jak u dorosłego? bo u nas wystaje na zewnątrz i położna mi dzisiaj powiedziała, żeby kupić specjalny plaster i go zakleić, żeby się schował do środka, bo inaczej tak mu zostanie:/
reklama
wklesły, ale nie symetryczny, z jednej str bardziej ma dziure, a z drugiej chyba fałdek skóry. ale jakos sie tym nie przejmuje. o tym zaklejaniu słyszałam i pare osób znam co to stosowały. raz dawaly efekt, raz nie, ale próbowac nie zaszkodzi.dziewczyny jak wyglądają pępki waszych maluchów? czy są wklęsłe jak u dorosłego? bo u nas wystaje na zewnątrz i położna mi dzisiaj powiedziała, żeby kupić specjalny plaster i go zakleić, żeby się schował do środka, bo inaczej tak mu zostanie:/
gosikkk
Fanka BB :)
też mi się to nie podoba .....
gosikkk
Fanka BB :)
dziewczyny we wtorek mamy usg małej główki, mam nadzieje, że torbiel sie wchłoneła, teraz sobie poczytałam o torbielach i mam doła.
mała coś fisuje wieczorem, chłopaki śpią a ona krzyczy, drzemie i krzyczy .... a mnie plecy bolą i chce spać
mała coś fisuje wieczorem, chłopaki śpią a ona krzyczy, drzemie i krzyczy .... a mnie plecy bolą i chce spać
reklama
Hej dziewczyny mam nadzieję że szybko przyzwyczaimy się do nowego forum.
A moja mała ma podejrzenie AZS
Od tygodnia jest cała w wysypce :-( ma bardzo sucha skórę na dłoniach i na kolanach i poniżej ich. Musieliśmy pozmieniać proszek kosmetyki i ja musze uważać co jem bo nie wiadomo co ja uczulilo. Mam nadzieję że jednak to nie to i wysypka zejdzie. Najgorzej że nie wiem co ja może uczulac nie wiem co jeść bo to może być wszystko :-( ma któraś z was jakieś doświadczenie z tą chorobą? Bardzo się martwie, nqczytalam się i też mma doła najgorzej jak się naczytamy na necie i potem tylko najgorszego wyszukujemy.... Maz mówi że może to nie to, czytałam że między 3 a 6 miesiącem pierwsze objawy są a moja miała 5 tyg. No ale lekarka wpisała w książece obok wagi itd karmienie piersią i AZS. Mówiła że mamy nie panikowac że może jej przejdzie ale jak ja dotykam to płakać mi się chce taka sucha chropowata....
A moja mała ma podejrzenie AZS
Od tygodnia jest cała w wysypce :-( ma bardzo sucha skórę na dłoniach i na kolanach i poniżej ich. Musieliśmy pozmieniać proszek kosmetyki i ja musze uważać co jem bo nie wiadomo co ja uczulilo. Mam nadzieję że jednak to nie to i wysypka zejdzie. Najgorzej że nie wiem co ja może uczulac nie wiem co jeść bo to może być wszystko :-( ma któraś z was jakieś doświadczenie z tą chorobą? Bardzo się martwie, nqczytalam się i też mma doła najgorzej jak się naczytamy na necie i potem tylko najgorszego wyszukujemy.... Maz mówi że może to nie to, czytałam że między 3 a 6 miesiącem pierwsze objawy są a moja miała 5 tyg. No ale lekarka wpisała w książece obok wagi itd karmienie piersią i AZS. Mówiła że mamy nie panikowac że może jej przejdzie ale jak ja dotykam to płakać mi się chce taka sucha chropowata....