reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Stokrotka skierowanie do okulisty daje pediatra, ale tylko wcześniaczki mają obowiązkowe.

Dddmala na pneumokoki jak szczepisz później to podaje się mniej dawek. Ja rozmawiałam z neonatologiem i powiedział, że można to szczepienie odłożyć na później. Fakt te szczepionki są drogie, ale podobno u mnie w mieście płaci za nie UM jeśli dziecko chodzi do żłobka.

Gosikk moja jest na cycu i raz dziennie dostaje mm, a też mamy takie dni, że tylko jedna kupka. A cały dzień potrafi się gnieść. Mimo, że nie ma kolek to podaję jej 3xdziennie kropelki.

Młoda się obudziła. Idziemy na spacer :-)

Ewelisia a ty kp? Ze dajesz d i k? Przypomnij w którym tyg urodzilas? Bo moi sa rzutem na tasme wcześniakami (36.6tc) zostali zapisani do okulisty do centrum zdrowia dziecka ale ucieklismy bo caly dzien czekania a nawet jak nakarmic nie bylo. Masa ludzi chorych dzieci koszmar! Zapisałam ich na styczen dopiero gdzie indziej. I to będzie pierwsza wizyta. Moze nie powinnam uciekać ale przerazilo mnie to miejsce. ..

Sylka tak ja karmie piersią mojego malucha i straszny zarlok z niego jest ale na szczęście pokarmu mam wystarczająco dużo :) Mój jest z 33 tygodnia, dokładnie 33.4 a te badania to oni zalecają wszystkim wcześniakom niezależnie od tego z którego tygodnia są.

reklama
Do góry