reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Stokrotka skierowanie do okulisty daje pediatra, ale tylko wcześniaczki mają obowiązkowe.

Dddmala na pneumokoki jak szczepisz później to podaje się mniej dawek. Ja rozmawiałam z neonatologiem i powiedział, że można to szczepienie odłożyć na później. Fakt te szczepionki są drogie, ale podobno u mnie w mieście płaci za nie UM jeśli dziecko chodzi do żłobka.

Gosikk moja jest na cycu i raz dziennie dostaje mm, a też mamy takie dni, że tylko jedna kupka. A cały dzień potrafi się gnieść. Mimo, że nie ma kolek to podaję jej 3xdziennie kropelki.

Młoda się obudziła. Idziemy na spacer :-)

Ewelisia a ty kp? Ze dajesz d i k? Przypomnij w którym tyg urodzilas? Bo moi sa rzutem na tasme wcześniakami (36.6tc) zostali zapisani do okulisty do centrum zdrowia dziecka ale ucieklismy bo caly dzien czekania a nawet jak nakarmic nie bylo. Masa ludzi chorych dzieci koszmar! Zapisałam ich na styczen dopiero gdzie indziej. I to będzie pierwsza wizyta. Moze nie powinnam uciekać ale przerazilo mnie to miejsce. ..

Sylka tak ja karmie piersią mojego malucha i straszny zarlok z niego jest ale na szczęście pokarmu mam wystarczająco dużo :) Mój jest z 33 tygodnia, dokładnie 33.4 a te badania to oni zalecają wszystkim wcześniakom niezależnie od tego z którego tygodnia są.

reklama
Do góry