reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
kurcze corka przeziebiona boje sie zeby nie zarazila malego... :-( ... jutrk mamy kolejne wazenie i pobieranie krwi ze stopki ...

my dziś na usg bioderek byliśmy. wszystko ok. śliczne bioderka :-)
mój mały ma od dziś katarek. mam nadzieję że szybko przejdzie.
jutro ma przyjść położna na ważenie i muszę się wybrać do lekarza z nim dla pewności.

usg bioderek robi się między 4 a chyba 8 tygodniem życia.

u nas dziś ostatnia wizyta położnej mały waży 4285 g :-) 02.12 ważył 4070 g więc super przybiera.
położna powiedziała że to nie katar tylko dziecko się jeszcze oczyszcza po porodzie.

czesc dziewczyny mam mega problem karmie mm i moj maly dzis nie moze zrobic kupki placze prezy sie i nic dalam mu juz wode a on biedaczek sie nasila steka i przez to mu sie ulewa az chlusta nosem i ustami ... nie wiem co robic :-(

Kiniasw Ja dostałam trilac i espumisan na to, bąki są ale kupki dalej nie ma. Nutriton do mleka na chlustanie i narazie tego nie ma. W pon. do kontroli co i jak. A na początku dawałam 1/4 czopka glicerynowego.

reklama
Do góry