reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Kinia ja jeszcze jak mała nie zrobiła przez 1 dzień kupki, masowałam brzuszek zgodnie ze wskazówkami zegara i kładłam ją na brzuszek - czy wasze dzieciaczki lubią leżeć na brzuszku? moja się wścieka

reklama
Kinia ja jeszcze jak mała nie zrobiła przez 1 dzień kupki, masowałam brzuszek zgodnie ze wskazówkami zegara i kładłam ją na brzuszek - czy wasze dzieciaczki lubią leżeć na brzuszku? moja się wścieka
Moja uwielbia, uspakaja sie jak lezy na naszych brzuchach :)

Kinia, masuj brzuch rob delikatne nozycze dziecku przyciagaj nozki do brzucha. Naszej to pomaga, czasami jej tak robie.

mój jak boli brzuszek to nie lubi na brzuchu leżeć bo go boli jeszcze bardziej ale ja go kładę i tak.

za to jak nic go nie boli to uwielbia leżeć na brzuszku a skubany jest tak silny że potrafi podnieść głowę i obrócić ją z jednego boku na drugi

moj synek lubi polezec na mnie na brzuchu, ale jak sie zaczyna wkurzac to podnosi glowke na 1-2s. i pac nosem we mnie ;) dobrze,ze ma miekko ;) bylismy dzis u pedi9atry, bo polozna stwierdzila,ze pepek za bardzo wyvhodzi, ale dr stwierdzila,ze jest dobrze tylko brzuszek ma za bardzo wzdety :( dajemy espumisan mam nadzieje,ze mu sie polepszy, bo nie mam pomyslu po czym to (kp)

U mnie nie pomagają masaże brzuszka :(. Za to mała jest tak cwana i silna ze mając prawie trzy tyg potrafi się sama obrócić na plecki z brzuszka. Nagrywamy to bo nikt nam pewnie na słowo nie uwierzy.

tutaj niestety nie ma czopkow wiec to odpada ... moj malutki ma dopiero tydzien wiec nie wiem czy moge go klasc na brzyszek ... masuje mu brzuch dalam herbatke z kopru i nadal kupy nie ma martwie sie i nie wiem co juz robic ... w dodatku skora mu sie luszczy na brzuszku i nozkach i czasami ma jakies pryszczyki na buzi lub cialku ... jesc je bo non stop by jadl ...

Na brzuszku możesz już spokojnie kłaść Kinia :) to że skóra się łuszczy to normalne :) naszemu też się łussczyła, przez chyba 2 tyg i to jak najbardziej normalnem smaruj go oliwką, albo kremem natłuszczającym ze dwa razy dziennie. Te pryszczyki to prawdopodobnie z Twoich hormonów sie biorą, więc spokojnie :)

reklama
Do góry