reklama
Nie budze bo nie spi dluzej jak 3 h sporadycznie 4 godziny a dawki rozne bo jak wypluje i juz nie chce to nie dopycham robie zawsze 90 ml i poprostu czesto zostanie z 20-30 ml a czasem krzyczy po 90 ml ze chce jeszcze wtedy 30 dorobie ale to sie zdarza bardzo zadko
A mleko Aptamil to jest odpowiednik Niemiecki Bebilonu naszego Polskidgo tylko nazwy sie roznia
A jak ze sterylizacja butli? Tylko wrzatek czy sterylizator? A dopajasz czyms jeszcze czy tylko mleko?
stokrotka
Fanka BB :)
Nie zazdroszcze, oby szybko poszlo PowodzeniaWiec jutro o 8:30 mam dzwonic czy maja wolne lozko i ide na wywolanie
reni84
Fanka BB :)
Kasz nam położna powiedziała że jak zaczyna krwawić to niedługo odpadnie. I u nas to się sprawdziło. A po odpadnięciu taka mała ranka była i też delikatnie krwawila. Już się prawie zagoiła.Reni ma prawo krwawic? Bo u nas tez troche krewki sie pojawilo...
Finkemma a mm można karmić na żądanie? Mi położna powiedziała że wtedy dziecko może mieć problemy z nadwagą. No nie wiem sama, bo przecież jak dziecko głodne to trzeba nakarmić.
Kinia powodzenia jutro. A dlaczego wywołują tydzień przed terminem?
reklama