reklama
Chetch mi moj ginekolog w pierwszej ciazy wrozyl szybko i bez problemowy porod bo tez kawal kobity bylam i szerokie biodra i co i dupa oby u Ciebie bylo lepiej ja w ciazy kobitki przytylam 22 kg 5 kg mniej bylo po szpitalu drugie 5 juz z dieta wiec jestem -10 i dalej sie odchudzam (dodam ze nie karmie piersia) zeby nie bylo ze dieta i cyc
A jakim mm karmiasz i w jakkich odstepach zasu?
stokrotka
Fanka BB :)
Mi tez tak kazali ale teraz jak polozna srodowiskowa nas odwiedza to mowi zeby 3-4 razy dziennie, bo gruby jest kikut i trzeba czesciej psikacStokrotka tak, raz dziennie octaniseptem bo tak mi kazali w szpitalu
A co do usypiania, to nasza tez lubi na rekach ale zasypia szybko a potem do lozeczka ja kladziemy. W nocy jest ciezko ale powoli a do celu
finkemma
Maselko karmie na zadanie srednio co 2,5 -3 h jak krzyczy daj mi mleka to daje zjada 60-70-90 raz na dobe 120 ml
Kikut twardo sie trzymal 3 tyg 3 dni filetem i odpadl tez byl gruby i mocno przypiety do pepka u nas oscipt w spray widac sie nie sprawdzil
Kikut twardo sie trzymal 3 tyg 3 dni filetem i odpadl tez byl gruby i mocno przypiety do pepka u nas oscipt w spray widac sie nie sprawdzil
finkemma
Ja po tyg przeszlam na mm
Maselko karmie na zadanie srednio co 2,5 -3 h jak krzyczy daj mi mleka to daje zjada 60-70-90 raz na dobe 120 ml
A jak nie krzyczy to budzisz czy nie? Jakiego mleka uzywasz? I dlaczego rozne dawki? W zaleznosci jakie dziecko glodne?
reklama
finkemma
Nie budze bo nie spi dluzej jak 3 h sporadycznie 4 godziny a dawki rozne bo jak wypluje i juz nie chce to nie dopycham robie zawsze 90 ml i poprostu czesto zostanie z 20-30 ml a czasem krzyczy po 90 ml ze chce jeszcze wtedy 30 dorobie ale to sie zdarza bardzo zadko
A mleko Aptamil to jest odpowiednik Niemiecki Bebilonu naszego Polskidgo tylko nazwy sie roznia
A mleko Aptamil to jest odpowiednik Niemiecki Bebilonu naszego Polskidgo tylko nazwy sie roznia