gosikkk
Fanka BB :)
hej mamuśki, melduję, że żyję, ale z trójką dzieciaczków jest zapierdziel. I jeszcze średniak standardowo chory, boję się żeby małej nie zaraził. Wczoraj odpadł pępek - nie za szybko? Mała w nocy łądnie śpi, nie mam co narzekać, ale od 2 dni w dzień jest marudna. Podejrzewam że dzieje sie tak za sprawką michała, bo od rana do wieczor abawi się, skacze, śpiewa, jednym słowem hałasuje dosyć mocno i mała chyba tego nie lubi.
czekam na wynik ze szpitala w zwiazku z moją toksoplazmozą, czy małej nie zaraziłam. no i podczas usg główki wykryto torbiel, w grudniu mamy wizytę w poradni neantologicznej i będą sprawdzać, czy się wchłonęła. Mamy też skierowanie na ponowne badanie słuchu za pół roku - mimo, że te robione w szpitalu wyszło ok.
Od poniedziałku dołączę do słomianych żon - mój wyjeżdza na 3 tygodnie, boziu jak ja to ogarnę? :-)
pozdrawiam i trzymam kciuki za nierozpakowane mamuśki
czekam na wynik ze szpitala w zwiazku z moją toksoplazmozą, czy małej nie zaraziłam. no i podczas usg główki wykryto torbiel, w grudniu mamy wizytę w poradni neantologicznej i będą sprawdzać, czy się wchłonęła. Mamy też skierowanie na ponowne badanie słuchu za pół roku - mimo, że te robione w szpitalu wyszło ok.
Od poniedziałku dołączę do słomianych żon - mój wyjeżdza na 3 tygodnie, boziu jak ja to ogarnę? :-)
pozdrawiam i trzymam kciuki za nierozpakowane mamuśki