reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

cześć mamuśki :-)
więc ja na 15 mam się stawić dziś w szpitalu cc dziś albo w nocy.
mąż już w samolocie. zaraz jadę go odebrać i prosto do szpitala. Jasiu u babci.
w nocy spałam może ze 3 godziny bo się tak stresowałam, w nocy uszyłam czapkę kolejną dla Jasia żeby o tym nie myśleć.

mężowi zdążyłam zupę krupnik ugotować :-)

DZIEWCZYNY SERDECZNIE GRATULUJĘ WAM I WASZYM NOWO NARODZONYM DZIDZIUŚĄ :-) powodzenia i oby szybko do domu

reklama
Miniaaa to trzymaj się dzielne, powodzenia. I daj znać jak Staś już będzie na świecie

A wszystkim dzisiejszym mamusiom i maluszkom gratuluję.

Miniaaaa trzymamy kciuki za Ciebie bardzo możliwe ze bedzies dzis 4rtą mamusią bo 3 kobitki sie rozpakowaly nam szczęśliwie jupiiiiiiiiiiiii :-) tzn. Anastazi, Kachna86 oraz mama260.

Ja dziś po wizycie u gina za dwa dni koncze 37 tydzien, a mi tu gin mówi ze juz mam sie pomalu szykowac bo organizm sie przygotowuje, szyjka sie skraca miękka a i czynnosci skurczowe macicy mowil ze są. Takze nie znam dnia ani godziny ale rownie dobrze to moze potrwac jeszcze dobre 2 - 3 tygodnie, którz to wie :-)

Miniaaa powodzenia

Ja się coraz bardziej stresuje boję się i martwię,dzisiaj już nawet trochę płakałam rano, chciałabym mieć to za sobą.

U mnie narazie nic się nie zapowiada,ani rozwarcia,ani skurczy nic się nie Dzieje, a wszyscy dookoła pytają czy już urodziłam. Maz zestresowanay o pracę bo w domu a ja dalej nie rodze,potem pewnie będzie krócej z nami w domu bo szef będzie się krzywil,,,

Serdeczne gratulacje dla nowym mam i ich dzieci!
Miniaa - trzymaj się dzielnie i wszystkiego naj!
Kinia - u mnie też zawsze ciężko z mierzeniem - Mała rusza się jak szalona :)

Ja jutro mam KTG (mam nadzieję, że będzie OK) a w poniedziałek planowe CC - nie mogę się doczekać, bo fizycznie i psychicznie już wysiadam - straszną huśtawkę nastrojów mam i ciężko mi wytrzymać sama ze sobą.

Ja tak co 3 dzien jezdze na ktg i naprawde zaluje ze nie ublagalam lekarza neurologa zeby mi dal wskazania do cc, bo juz bym byla po.
Psychicznie jestem juz zmeczona badaniami, ktg i tym wsystkim.

Gratulacje dla mamusiek :) niech sie dzieci zdrowo chowaja :)

reklama
Gratulacje dla dzisiejszych mamusiek!
Ja po wizycie u gina, nic sie nie rusza, ani skurczy, ani rozwarcia, wiec obawiam sie ze doczekam sie nie tylko terminu za tydzien ale i przechodzę. No ale zobaczymy.

Do góry