reklama
kleopcia
Zaangażowana w BB
Drugą wizytę miałam mieć 9 kwietnia. Ale właśnie mama załatwiła mi u innego lekarza na 30 marca. Przejdę się bo może akurat lekarz wyda mi się lepszy. Przemyślałam ostatnią wizytę i jednak 5min na rozmowę, badanie i usg to zdecydowanie za krótko (i to jeszcze prywatnie)...Kleopcia ja mam 3 kwietnia kochana a Ty? Mialam chec przesunac o kilka dni ale moj maz wzial juz na wtedy wolne i mnie prosi zeby zostalo:-):-)
Kleopcia ale to sama wizyta czy on robi usg? bo u mnie jest tak ze usg robi lekarz inny taki ktory specjalizuje sie w ultrasonografii a doktorka jak ma w gabiniecie bo zalezy w jakim oddziale jestem umowiona tez moze zrobic ale mniej dokladne bo sprzet sredni. 30 MARCA to juz jest szansa ze bedzie serduszko:-)
kleopcia
Zaangażowana w BB
ewel87 szczerze nie mam pojęcia bo nie byłam nigdy w tej przychodni. Jak pójdę to się dowiem hehe u mnie tak ciężko dostać się do sensownego ginekologa nawet prywatnie. Do tego, który prowadził moją poprzednią ciąże jestem zapisana na 15maja! Chciałam przecierpieć jeszcze 2-3 wizyty i przenieść się właśnie do niego. Jednak zastanawiam się jak będzie wyglądać sprawa z becikowym, skoro wyjdzie na to, że do 10tygodnia ciążę prowadzili inni lekarze.
hej. ja też już mam kartę ciąży a usg mam dopiero w poniedziałek 30.03. lekarz nie miał wątpliwości że jestem w ciąży. co do temperatury to miewałam podwyższoną raz za kiedy wieczorem ale wczoraj miałam cały dzień wyższą i ból gardła a dziś jeszcze w kościach mnie łamie. umówiłam się do lekarza ogólnego a jutro idę po zwolnienie do ginekologa. mogłam wziąć od razu w sobotę. ale chciałam chodzić do pracy a teraz mam konsekwencje
Kurczę jak nie przeziębienie to infekcje pipy to cukier to ząb damy rade i tak razem dziewczynki;-) o dobrego lekarza ciężko wiem... Ja mam z polecenia od siostry i jestem zadowolona Ale idę do niej w pt bo 2 tyg była na urlopie i musiałam donkogos innego.
calineczkaa
Fanka BB :)
Lekarka i położna powiedziały, że ta moja witamina D3 jest ok, że na ogół ciężarne mają niższe pułapy tej witaminy.
Ja mam 20.
Ja mam 20.
reklama
to widzę że jest nas więcej na usg na 30
już nie mogę się doczekać i odliczam dni do wizyty. Swoją drogą to się zastanawiam jak to było kiedyś jaknie było usg ciekawe jak lekarze diagnozowali ciąże...
co do stwierdzena ciąży u mnie na ostatniej wizycie był tylko pęcherzyk a na zwolnieniu lekarskim mam napisane że jestem w ciąży ale nie dostałam zaświadcenia że jestem w ciąży.... dziwne
co do stwierdzena ciąży u mnie na ostatniej wizycie był tylko pęcherzyk a na zwolnieniu lekarskim mam napisane że jestem w ciąży ale nie dostałam zaświadcenia że jestem w ciąży.... dziwne