reklama
hej. ja w pierwszej ciąży brałam furaginę. wiem że można. ale nie pamiętam czy to był 1 czy 2 trymestr. ja spałam trochę. gardło mniej boli ale obolała jestem. jutro jadę zrobić wyniki więc będę wiedziała co tam we mnie siedzi. co do becikowego. to oni w papiery tak na prawdę nie zaglądają tylko lekarz prowadzący wystawia zaświadczenie w którym tygodniu ciąży było się jak się trafiło do lekarza. musiałybyście mieć na prawdę wrednego lekarza żeby nie wystawił że w dobrym czasie się było u niego.
ja szczerze mówiąc nie pamiętam jak to było z becikowym, chyba nie dawałam żadnego zaświadczenia... a może dawałam nie wiem mój mąż się tym chyba zajmował
Ewel moi pracodawcy są bardzo źli za tą moją ciąże i coś czuję że zrobią wszystko żeby mi życie umilić ale ja się nie dam wrzucam na luz i robię swoje :-)
Ewel moi pracodawcy są bardzo źli za tą moją ciąże i coś czuję że zrobią wszystko żeby mi życie umilić ale ja się nie dam wrzucam na luz i robię swoje :-)
Sylka87
Fanka BB :)
Justyna jezeli przyniosłas l4 to nie mają prawa pytac nawet co ci jest. Tajemnica lekarska. Zaswiadczenia sa wbrew prawu. :/ Dziewczyynyyyyy walijcie mnie porządnie patelnia w glowe. Zaczyna mi sie jakas panika włączać. Cycki mnie prawie nie bola to chodze i je macam, wyszukuje objawów ktorych nie ma. Nie umiem się tego wyzbyć i chyba byłabym szczesliwa jakbym rzygala dalej niz widziała. Itp normalnie głupia baba !
calineczkaa
Sylka, możesz ją tak bezobjawowo przechodzić, jak np. ja;-)
ja tam zazdroszcze tym, co nie mają objawów. Dla mnie najbardziej przerażający jest apetyt. Mega apetyt. Zwykle jadłam bardzo zdrowo, nieduzo, jako instruktorka ale teraz.... jadłabym co pol godziny...:/ przeraza mnie to. Normalnie jestem głodna, ssanie mam :/
calineczkaa
No i dzwoniłam do kliniki, mam wyniki posiewu i coś 'wyhodowano" jeszcze nie wiem co. Wspaniale. Też nigdy nie miałam bakterii, a teraz proszę. Nie wiem, czy to nie od luteiny jakiś stan zapalny się zrobił.
reklama