reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
:)
Ale naprodukowałyście. Wczoraj padłam po 20.

W weekend skończyłam antybiotyk i dzisiaj znów czuję drapanie w gardle ech :-( jutro znów do lekarza.
Wpadłam na pomysł, że będę smarować brzuch olejem kokosowym. Przypomniałam sobie, że mam w domu i ponoć można w pierwszym trymestrze.

kurczaka zamieniłabym na indyka ma mniej hormonów i antybiotyków a jest równie smaczny
chyba macie rację , muszę poszukać jakiś sensowny przepis bo mi indyk zawsze wychodzi wiórowaty
Cały dzień mi się poprzestawiał... wczoraj poszłam spać przed 19 a dziś wstałam przed 6-tą ciekawe jak to będzie jutro ze wstaniem bo raniutko jadę do Grudziądza na egzamin na prawko, tyle razy go przesuwałam bo zawsze coś ale nie ma co jutro jadę i zdam!

Powodzenia kochana !!!!!!!!!!

:)Wpadłam na pomysł, że będę smarować brzuch olejem kokosowym. Przypomniałam sobie, że mam w domu i ponoć można w pierwszym trymestrze.

Polecam olej kokosowy ja używam zamiast balsamu od dawna - skóra bardzo gładka

Ostatnia edycja:
Ewel 7t5d:-)
Mam jeszcze jakieś problemy z moczem, zrobilam posiew. Jak widzę, tylko ja mam jakieś problemy:rofl2:
No i jeszcze czeka mnie ta nieszczęsna rektoskopia:-(

asia_9 o widzisz, dzięki za info :) Ja używałam go tylko do smażenia i czasem na włosy hehe
ewel87 z tego co widzę, Twój suwaczek zatrzymał się na 5t3d

Calineczka mam.chyba skleroze ciążowa he już pamiętam kochana ;-) a który to już tydzień?
Ewel Calineczka ma suwaczek ;) to 7tc+5dni :) az tak ciaza na Ciebie dziala? Ja dzis stalam 15min przed szafa i nie wiedzialam po co przyszlam po 15 min przypomnialam sobie ze papieru toaletowego szukam... W szafie z ubraniami :D

Ewel 7t5d:-)
Mam jeszcze jakieś problemy z moczem, zrobilam posiew. Jak widzę, tylko ja mam jakieś problemy:rofl2:
No i jeszcze czeka mnie ta nieszczęsna rektoskopia:-(

Nie ttlko Ty masz klopoty ;) ja juz plamienie zaliczylam i biore luteiine na w razie zego jakby to od progesteronu bylo i w ogole to nie wiem ale odkad jestem w ciazy to dostaje napadow paniki jak kolo mnie jest wiecej niz 5 ludzi, a jak jeszcze ktos z tego grona jest chory to sie az trzese.. Nie wiem co sie ze mna dzieje.. Wczoraj czekajac do lekarza zawalu o malo nie dostalam przez to.. Masakra ;)

Kinga korzystam akurat teraz z aplikacji w telefonie i w niej suwaczki się nie pokazują. Właśnie co zrobiłam zle że suwaczek mój się nie zmienia...

reklama
Ewel Calineczka ma suwaczek ;) to 7tc+5dni :) az tak ciaza na Ciebie dziala? Ja dzis stalam 15min przed szafa i nie wiedzialam po co przyszlam po 15 min przypomnialam sobie ze papieru toaletowego szukam... W szafie z ubraniami :D
W poprzedniej ciąży miałam podobnie. Chwilowe zaniki. Zdarzyło się też, że odkładałam chleb do lodówki a brudny talerz zanosiłam do łazienki...mąż miał ubaw ze mnie :cool:

Do góry