calineczkaa
Fanka BB :)
Ewel, ale ja już pisałam, że byłam na USG i wszystko jest w porządku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chyba macie rację , muszę poszukać jakiś sensowny przepis bo mi indyk zawsze wychodzi wiórowatykurczaka zamieniłabym na indyka ma mniej hormonów i antybiotyków a jest równie smaczny
Cały dzień mi się poprzestawiał... wczoraj poszłam spać przed 19 a dziś wstałam przed 6-tą ciekawe jak to będzie jutro ze wstaniem bo raniutko jadę do Grudziądza na egzamin na prawko, tyle razy go przesuwałam bo zawsze coś ale nie ma co jutro jadę i zdam!
Wpadłam na pomysł, że będę smarować brzuch olejem kokosowym. Przypomniałam sobie, że mam w domu i ponoć można w pierwszym trymestrze.
Ewel Calineczka ma suwaczek to 7tc+5dni az tak ciaza na Ciebie dziala? Ja dzis stalam 15min przed szafa i nie wiedzialam po co przyszlam po 15 min przypomnialam sobie ze papieru toaletowego szukam... W szafie z ubraniamiCalineczka mam.chyba skleroze ciążowa he już pamiętam kochana ;-) a który to już tydzień?
Ewel 7t5d:-)
Mam jeszcze jakieś problemy z moczem, zrobilam posiew. Jak widzę, tylko ja mam jakieś problemy
No i jeszcze czeka mnie ta nieszczęsna rektoskopia:-(
W poprzedniej ciąży miałam podobnie. Chwilowe zaniki. Zdarzyło się też, że odkładałam chleb do lodówki a brudny talerz zanosiłam do łazienki...mąż miał ubaw ze mnieEwel Calineczka ma suwaczek to 7tc+5dni az tak ciaza na Ciebie dziala? Ja dzis stalam 15min przed szafa i nie wiedzialam po co przyszlam po 15 min przypomnialam sobie ze papieru toaletowego szukam... W szafie z ubraniami