reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Dzięki za odpowiedź dziewczyny:)
Mam nadzieję, że wytrzymam te 2 tygodnie:)

A jeśli chodzi o zachcianki to mnie ciągnie do mięska, przed chwilą jadłam pyszną kiełbaskę :p a znów słodycze nie smakują mi tak jak zawsze, nie muszę ich jeść, a byłam strasznym łasuchem :)

Mam to samo, z tym ze po slodyczach mnie mdli ;) a szyneczki miesko i wszystko co z tym zwiazane jest teraz numerem 1 stawiam ze bedzie chlopak tylko kiszonych ogorlow nienawidze a lubilam ;) a i zaczelam namoetnie pic herbate mietowa, pomaga mi troszke na zgage i mdlosci;)

reklama
A w ogole dziewczyny tez macie ciagle pragnienie ? Kurcze ja ciagle pije i sie napic nie moge.. Juz nie wiem co mam pic zeby sie napic cala butelke 1.5l wody juz wychlapalam a nadal chce mi sie pic :(

no nie ma sensu chodzić do lekarza z nadzieją że zobaczy się dzidzię przed końcem 6 tygodnia. przykre ale prawdziwe. za 2 tygodnie będzie już super wszystko widać.
ja mam cały czas temperaturę 37,2. położyłam synka spać i sama też się kładę. jutro pójdę do ogólne a w środę nam wizytę u gina i biorę zwolnienie
o nie jest normalna ciązowa temperatura? ja mam ok 37 codziennie
A czy t

A w ogole dziewczyny tez macie ciagle pragnienie ? Kurcze ja ciagle pije i sie napic nie moge.. Juz nie wiem co mam pic zeby sie napic cala butelke 1.5l wody juz wychlapalam a nadal chce mi sie pic :(

Mam identycznie... Non stop bym piła, najgorsze ze woda którą tak lubiłam, mnie odrzuca... Ewentualnie jakaś lekko gazowana.... Strasznie chce mi się pić, ale mam do wszystkiego odrazę...:/

Też mam codziennie podwyższona temp.

Ostatnia edycja:
kinga1111, ja tak samo, pić, pić, pić.
Leżą przede mną chipsy paprykowe, i tak mi się je chce zjeść, że aż do mnie one mówią. Chyba się skuszę, takie małe grzeszki raz na jakiś czas chyba nie zaszkodzą, co nie? :zawstydzona/y:
A co do smaków, to ja mam tak, że mam dzień na mięso i słone jedzenie, a mam tak, że słodkie. Dzisiaj np. zjadłam pół tabliczki czekolady i batonika. Zjadłam... wchłonęłam.:rofl2:

Dziewczyny, czy to nienormalne, że nie mam mdłości? Zazwyczaj mdli mnie rano, a tak to bardzo sporadycznie i zaraz przechodzi.:confused:

Ja dziś po pracy, w toalecie na papierze zobaczyłam śluz biały i blado-różowy... Nie wiem co myślec... Wizyta u pl gin dopiero w niedziele... Martwie się :(

LillaMy, z tego co czytałam, możliwe jest plamienie na początku ciąży (związane z zagnieżdżeniem zarodka, ale u Ciebie z tego, co widzę po suwaczku już się zagnieździł, albo możliwe jest plamienie w terminie kiedy powinna być miesiączka gdybyś nie była w ciąży), ale jeśli się będzie ono utrzymywało to skonsultuj się z lekarzem telefonicznie i wtedy Ci powie co robić.

A ja wam powiem ze od jutrs mam plan tylko zdrowe jedzonko głównie warzywa i owoce + kurczak bo stanęłam na wadze i się przeraziłam 2,2 kg wiecej MASAKRA

A ja wam powiem ze od jutrs mam plan tylko zdrowe jedzonko głównie warzywa i owoce + kurczak bo stanęłam na wadze i się przeraziłam 2,2 kg wiecej MASAKRA

Z tym kurczakiem nie przesadzaj bo to same hormony :/ indyk milion razy lepszy.
Jak się historii o tym jak dzieciom piersi rosną, albo dojrzewają dziewczynki 8 letnie to ograniczyłam kurczaka do minimum. bleh

reklama
kinga1111, ja tak samo, pić, pić, pić.
Leżą przede mną chipsy paprykowe, i tak mi się je chce zjeść, że aż do mnie one mówią. Chyba się skuszę, takie małe grzeszki raz na jakiś czas chyba nie zaszkodzą, co nie? :zawstydzona/y:
A co do smaków, to ja mam tak, że mam dzień na mięso i słone jedzenie, a mam tak, że słodkie. Dzisiaj np. zjadłam pół tabliczki czekolady i batonika. Zjadłam... wchłonęłam.:rofl2:

Dziewczyny, czy to nienormalne, że nie mam mdłości? Zazwyczaj mdli mnie rano, a tak to bardzo sporadycznie i zaraz przechodzi.:confused:

Ja ostatnio chipsy pochlonelam bo so mnie mowily.. Za to od 4 tygodni nie moge slodyczy jesc a tak je lubilam.. Ale aprobuje na swieta swoje ciasto zrobic to moze choc to zjem ;)

U mnie kroluje mieso i slone "przekaski" ostatnio mam smaka na smazony boczek taki na chrupko.. W koncu go zrobie ;) ahh mimo mdlosci, ciaglefo zmeczenia i innych niedogodnosci uwielbiam ten stan.. Szczegolnie jak moj mezczyzna sie przytula i gladzi brzuszek.. I te jego pytania.. "Znasz jiz plec.. Kiedy bedzie wiadomo?" :D

Do góry