reklama
M
mama290
Gość
Lily ja na twoim miejscu skontaktowalabym sie jak najszybciej z lekarzem moze to pekniete naczynko a moze zapalenie pecherza powodow moze byc 100 zarowno bardzo powaznych I blachyh jakiekolwiek krwawienie w ciazy nie jest normalne
to się ciesz jak nie masz ciążowych objawów i korzystaj z tej dodatkowej prcji energii, albo sprzedaj np mnie:-)rany faktyczniie jakieś chore rzeczy słyszę o tym nfz, Jakiś cud mi się trafił że trafiłam na swoją dr . Dziewczynki jak was czytam to nie wiem czy mam się martwić czy cieszyć.... Ja w ogóle nie mam ciążowych objawów! Cycki mnie troszkę bolą i to tyle. Ani zachcianek, ani mdłości, nawet spać mi się nie chcę, mam pełno energii.
We środę idę do gin nie zapisana tylko po pare porad odnośnie antybiotyku itd, no i żeby mnie zapisała na kolejne wizyty przy okazji. U mnie usg dopiero za ponad 2 tyg eeeeh długie to będą dwa tygodnie....
pewnie że zobaczysz serduszko a czemu miałabyś nie zobaczyć, ja też nie mogę doczekać się swojej wizytya ja wam powiem, że w tej ciąży postawiłam przez przypadek na NFZ . Okazało się że lekarz do którego chodziłam prywatnie jak się staraliśmy przeniósł się do innej kliniki i przyjmuje tam na NFZ. Terminy średnio czeka się 3-4 tyg ale ja sobie rozpisałam do sierpnia wizyty średnio co 4 tyg (sama Pani w recepcji mi to poleciła) Jutro mam wizytę i mam nadzieję że ujrzę tak długo wyczekiwane serduszko. Już się nie mogę doczekać !!!!!!!!! Martwi mnie tylko to moje podwyższone MPV ale reszta badań ok
Gratuluję, rozgość się u nas i ciesz tym cudem razem z nami :-)Witajcie, z wielką przyjemnością dołączę i ja do listopadowych mam jej... po 4 latach starań... II kreski ujrzałam 07.03 cud...
A ja wam powiem ze od jutrs mam plan tylko zdrowe jedzonko głównie warzywa i owoce + kurczak bo stanęłam na wadze i się przeraziłam 2,2 kg wiecej MASAKRA
kurczaka zamieniłabym na indyka ma mniej hormonów i antybiotyków a jest równie smaczny
W sumie do krwawienia bym tego jeszcze nie zaliczyła... To był najpierw biały śluz,a w niektórych fragmentach biało -bladoróżowy... Pl lekarza mam dopiero w niedziele.. Do Gp nie mam nawet po co isc...
nie mam pojęcia co to może być, nigdy tak nie miałam
Cały dzień mi się poprzestawiał... wczoraj poszłam spać przed 19 a dziś wstałam przed 6-tą ciekawe jak to będzie jutro ze wstaniem bo raniutko jadę do Grudziądza na egzamin na prawko, tyle razy go przesuwałam bo zawsze coś ale nie ma co jutro jadę i zdam!
Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny ja wczoraj miałam wieczór zurawinowa ogórkowy. Wypilam 2 szkl soku z żurawiny potem herbatę potem zjadłam żurawinę i na kolacje kanapki z ogórkiem kiszonym mam pragnienie mega na warzywa. Na wadze nic więcej nie mam póki co;-))
Czekam na to usg ciągle już bym chciała być po i wiedzieć ze jest dobrze.
Lilla możesz mieć za mało progesteronu i stąd te plamienia... Ja bym poszła do lekarza szybko albo do szpitala
Czekam na to usg ciągle już bym chciała być po i wiedzieć ze jest dobrze.
Lilla możesz mieć za mało progesteronu i stąd te plamienia... Ja bym poszła do lekarza szybko albo do szpitala
calineczkaa
Fanka BB :)
A ja byłam wczoraj u doktorki, założyła mi kartę ciąży;-)
Poza tym mam cukrzycę ciążową i muszę się zapisać do diabetologa i diety przestrzegać i mierzyć poziom cukru.
Poza tym mam cukrzycę ciążową i muszę się zapisać do diabetologa i diety przestrzegać i mierzyć poziom cukru.
reklama
Calineczka ale nie miałaś usg jeszcze z biciem serduszka? Aż dziwne ze juz kartę ciąży założyła. Idz na karowa do poradni dla kobiet w ciąży z cukrzyca tam jest super szkolenie i potem glukometr się dostaje i można dzwonić zawsze na oddział i pytać jak coś się dzieje bo dają nr. Ja byłam tam i polecam.