reklama
finkemma
Fanka BB :)
Nie czytałam ulotki a opinie kobiet w ciąży i tam było ze można. ale mam nowy wick i zobacze co tam piszą w ulotce.
Moniqq
Dziewczyny pieni wam sie mocz?
Właśnie od kilku dni zauważyłam u siebie to samo, czy to coś nie tak?
Moniqq
Kurcze wczoraj w nocy posmarowalam wikiem troche pod nosem dwa razy Jezu mam nadzieje ze nic sie nie stalo
Jak byłam przeziębiona posmarowałam sobie vickiem na klatce piersiowej przez 3 dni i nic się nie stało na szczęście
M
mama290
Gość
Wickiem nie można bo rozgrzewa a w ciąży nie używamy takich rzeczy pod nos to raczej wielkiej szkody nie zrobimy chodzi tez p kamfore w ulotce jest ze trzeba skonsultować z lekarzem przed użyciem i ze brak dowodów na bezpieczeństwo stosowania w ciąży zreszta każda ulotkę leku tez znajdziemy w necie i dawkowanie a i nie zawiera mentholu a właśnie kamfora a ona działa Poroninie teratogennie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ona_13
Moniqq... Ewel pisała Wcześniej maselku że z takim czym powinnaś iść jak.najszybciej do lekarza bo to białko w moczu i jest to niebezpieczne
Moniqq
Dwa tygodnie temu miałam badanie moczu i było ok, ale jutro na wizycie to zgłoszę lekarzowi
Ostatnio jadam dużo nabiału, serek wiejski codziennie, oprócz tego dużo mleka i jogurtów. Przeczytałam, że to też może być przyczyna
Ostatnio jadam dużo nabiału, serek wiejski codziennie, oprócz tego dużo mleka i jogurtów. Przeczytałam, że to też może być przyczyna
Ostatnia edycja:
reklama