reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Kasiu trzymajcie się, musi być dobrze.

No ja bym chciała tak jak miniaaaa wstrzelić się między 20 a 30 października, muszę przeprowadzić rozmowę dyscyplinującą z moją córeczką. A objawów przepowiadających poród nie mam, albo jako niedoświadczona mamuśka po prostu nie zauważam. Miałam kilka razy takie bolesne skurcze no i mała rusza się trochę mniej. Poza tym nic, dalej duszno, dalej ciężko, biodra bolą, spać nie mogę. Byle wytrwać do końca

Ostatnia edycja:
ImageUploadedByForum BabyBoom1444304884.308675.jpg ja już po usg 2,5 kg i wszystko w porządku nadal chłopiec:)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1444304884.308675.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1444304884.308675.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 45
Mama290, ale fajniutki:-)
Ja byłam na wizycie w poniedziałek (35t2d). Miałam pobrane wymazy na GBS. Są już wyniki - ujemne. Robiłam też WR i powtarzałam cytomegalię - wszystko ok. A mała ważyła 3 kg w poniedziałek...

reklama
Do góry