reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
malaja ja dziś kupiłam liście maliny i też mam zamiar pić napar. tylko od 14 bo tego dnia mam wizytę u lekarza. to będzie 36 tydzień. niech sprawdzi co i jak i ja mam zamiar góra 2 tygodnie później urodzić.

a dziewczyny czy Wam opadł brzuch???? u mnie wczoraj działy się rewolucje a dziś mam dużo niżej brzuch

gratuluję dziewczyny udanych wizyt i dobrze rozwijających się dzieciaczków

Reni wit k podają już bardzooo dlugooo :)w Polsce i na świecie pierwszy zastrzyk po urodzeniu to właśnie wit k co do kaczki to ja jem tak jak wołowinę na granicy i jak karmie to nie jem czerwonego mięsa ale spokojnie można jeść rosół ugotować jak kto lubi pierożki takie na azjatycki styl jak lubisz i jest dobra promocja to warto ale muszę rozczarować magicznych mocy mleko pędnych kaczka nie ma :)

Mama290 dzięki za info dot. wit K, dowiedziałam się czegoś nowego :-)
Co do kaczki hmmm, jak by to powiedzieć, po cichutku liczyłam na te magiczne moce a tu taki klops :-D

a dziewczyny czy Wam opadł brzuch???? u mnie wczoraj działy się rewolucje a dziś mam dużo niżej brzuch

U mnie jeszcze nie opadł, chyba, bo mam wrażenie, że cały czas jakoś nisko go mam

hej
dziewczyny
mąz mnie nie widzial jakis czas i po powrocie tez mi powiedzial , ze brzuch opadl .

bylam dzisiaj na wizycie , pobrala mi wymazy , a tak to ok. jedno tylko mnie martwi,. ze kolejna wizyte mam za 2 tygodnie to juz bedzie koniec 37 i dalej nie mamzaplanowanego usg . powiedziala ze sie umowimy ale zastanawiam sie kiedy planuje je zrobic , smieje sie, ze pewnie wczesniej urodze, ale mam nadzieje, ze wtedy beda musieli juz na pewno zrobic mi usg w szpitalu, zeb y poznac ulozenie dziecka tym bardziej ze mala juz kilka razy zmieniala polozenie

reklama
Do góry