reklama
M
mama290
Gość
Kinia to bardzo dziwne ze to przez konflikt
malaja ja dziś kupiłam liście maliny i też mam zamiar pić napar. tylko od 14 bo tego dnia mam wizytę u lekarza. to będzie 36 tydzień. niech sprawdzi co i jak i ja mam zamiar góra 2 tygodnie później urodzić.
a dziewczyny czy Wam opadł brzuch???? u mnie wczoraj działy się rewolucje a dziś mam dużo niżej brzuch
gratuluję dziewczyny udanych wizyt i dobrze rozwijających się dzieciaczków
a dziewczyny czy Wam opadł brzuch???? u mnie wczoraj działy się rewolucje a dziś mam dużo niżej brzuch
gratuluję dziewczyny udanych wizyt i dobrze rozwijających się dzieciaczków
reni84
Fanka BB :)
Reni wit k podają już bardzooo dlugooo w Polsce i na świecie pierwszy zastrzyk po urodzeniu to właśnie wit k co do kaczki to ja jem tak jak wołowinę na granicy i jak karmie to nie jem czerwonego mięsa ale spokojnie można jeść rosół ugotować jak kto lubi pierożki takie na azjatycki styl jak lubisz i jest dobra promocja to warto ale muszę rozczarować magicznych mocy mleko pędnych kaczka nie ma
Mama290 dzięki za info dot. wit K, dowiedziałam się czegoś nowego :-)
Co do kaczki hmmm, jak by to powiedzieć, po cichutku liczyłam na te magiczne moce a tu taki klops
U mnie jeszcze nie opadł, chyba, bo mam wrażenie, że cały czas jakoś nisko go mam
hej
dziewczyny
mąz mnie nie widzial jakis czas i po powrocie tez mi powiedzial , ze brzuch opadl .
bylam dzisiaj na wizycie , pobrala mi wymazy , a tak to ok. jedno tylko mnie martwi,. ze kolejna wizyte mam za 2 tygodnie to juz bedzie koniec 37 i dalej nie mamzaplanowanego usg . powiedziala ze sie umowimy ale zastanawiam sie kiedy planuje je zrobic , smieje sie, ze pewnie wczesniej urodze, ale mam nadzieje, ze wtedy beda musieli juz na pewno zrobic mi usg w szpitalu, zeb y poznac ulozenie dziecka tym bardziej ze mala juz kilka razy zmieniala polozenie
dziewczyny
mąz mnie nie widzial jakis czas i po powrocie tez mi powiedzial , ze brzuch opadl .
bylam dzisiaj na wizycie , pobrala mi wymazy , a tak to ok. jedno tylko mnie martwi,. ze kolejna wizyte mam za 2 tygodnie to juz bedzie koniec 37 i dalej nie mamzaplanowanego usg . powiedziala ze sie umowimy ale zastanawiam sie kiedy planuje je zrobic , smieje sie, ze pewnie wczesniej urodze, ale mam nadzieje, ze wtedy beda musieli juz na pewno zrobic mi usg w szpitalu, zeb y poznac ulozenie dziecka tym bardziej ze mala juz kilka razy zmieniala polozenie
reklama