reklama
Sylka87
Fanka BB :)
ja swojej mamie powiedziałam ale mamy inną sytuacje, prowadzimy razem firmę więc z wielu względów musi wiedzieć. Z resztą rodziny czekamy do 12 tyg. Tak jak Ewel po ostatnich przejściach wole poczekać. 2 moje przyjaciółki wiedzą nie wytrzymałam ale one są na dobre i zle wiec przed nimi nie mam po co ukrywać
calineczkaa
Też tak macie, że Was od mięsa odrzuca?
Ja się ślinię na widok kanapki z serkiem białym i dżemem
A dziś mam ochotę na placki ziemniaczane, trza się do męża usmiechnąć:-)
Ja się ślinię na widok kanapki z serkiem białym i dżemem
A dziś mam ochotę na placki ziemniaczane, trza się do męża usmiechnąć:-)
M
mama290
Gość
U mnie moja siostra wie ale jestesmy blisko ze soba reszta czyli moja matka I ojciec dowiedza sie w swoim czasie tesciowej nie posiadam nie zyje a macocha sie nie liczy reszta rodziny mojego M to sie pewnie dowie na samym koncu nie czuje takiej potzreby dzielenia sie z nim nowina reszta zanjomych pewnie dowie sie po porodzie z fb co do ochoty na jedzenie to nie mam w sumie na nic ochoty najlepiej wogole bym nic nie jadla gdzies tam z tylu glowy mam smak na stek ale wiem ze nie moge to nawet o nim nie mysle co do wrozenia z zachcianek to ja w kazdej ciazy czulam sie inaczej wiec u mnie nic sie nie sprawdza:-) czy mam jakies przeczucia to mysle ze to dziewczynka ale to tylko takie moje odczucie moja babcia stawia karty I mi powiedzilam ze bedzie jeszce jeden chlopiec wiec nie wiadomo:-) wolalabym dziewczynke bo chlopaki zawsze sprawiaja mi klopoty w ciazy ale to taka moja sklonnosc jest
calineczkaa
Ewel, to bardzo dobrze i zdrowo!
reklama
No to dołączam
Wprawdzie nie wiem czy mam termin na listopad czy październik, w wyliczeń po ostatnim okresie wyszło, że 31 październik, ale wiem że napewno bedzie to poźniej. Takie rozbierznosci niestety są przez tabletki, bo od razu po odstawieniu zaszlam w ciąże i niestety nie wiem jaki mialam cykl i kiedy jajeczkowalam.Po tabetkach miesiaczka może nie pojawiać się nawet do 6 tygodni, więc nie wiem kiedy cykl się rozpoczął...:/ A starań, że tak powiem, było duzo Na usg wyszlo ze to 7 tydzień, teraz bylby 8,5 niby...ale raczej nie jest to ten termin, sama pani doktor powiedziała, że to maleństwo jest. Także kobiecym przeczuciem obstawiam listopad i to gdzies połowa
Także witam
Jestem mamą 5 letniej Igusi, mojego oczka w głowie.
Pozdrawiam i cieszę się razem z Wami :*
Wprawdzie nie wiem czy mam termin na listopad czy październik, w wyliczeń po ostatnim okresie wyszło, że 31 październik, ale wiem że napewno bedzie to poźniej. Takie rozbierznosci niestety są przez tabletki, bo od razu po odstawieniu zaszlam w ciąże i niestety nie wiem jaki mialam cykl i kiedy jajeczkowalam.Po tabetkach miesiaczka może nie pojawiać się nawet do 6 tygodni, więc nie wiem kiedy cykl się rozpoczął...:/ A starań, że tak powiem, było duzo Na usg wyszlo ze to 7 tydzień, teraz bylby 8,5 niby...ale raczej nie jest to ten termin, sama pani doktor powiedziała, że to maleństwo jest. Także kobiecym przeczuciem obstawiam listopad i to gdzies połowa
Także witam
Jestem mamą 5 letniej Igusi, mojego oczka w głowie.
Pozdrawiam i cieszę się razem z Wami :*