reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

We wtorek spotkam sie z GP, wtedy zobaczymy co dalej. Musi byc git. Potem bede szukac. Poza tym bede w polsce po 12kwietnia, wiec przebadam sie dokladnie u mojego gina/zreszta znajomego...zna moja historie I nie bedzie czarowal, tylko powie mi jak jest. No I na co zwracac szczegolna uwage. :baffled:

reklama
ooo Sylka widze tez z Wawy:))) fajnie:) Ja na razie zastanowie sie nad tym enelmedem od meza z pracy i tak chyba bedzie najlepiej:)

ewel87 a czemu mowisz ze lillamy jeszcze nic nie zobaczy na usg? jesli owu byla 23 lutego to teoretycznie jest to koncowka 6 tyg? No to chyba juz moze isc? Bo ja na razie 5 tydz 3 dzien to ile mam czekac jeszcze do usg, 3 tyg?:/
Migduch bo pęcherzyk właśnie widać około 5tyg ja jak Byłam w poprzedniej ciąży to było widać sam pęcherzyk w 4t i 6dniu. Ale nikt nie wie na 100procent kiedy doszlo do zagniezdzenia. A poza tym pęcherzyk nie jest potwierdzeniem ciąży... Jedynie można wykluczyć pozamaciczna. Lekarz dopiero ciążę potwierdzi gdy będzie już pęcherzyk w NIm pęcherzyk zoltkowy i zarodek z bijacym serduszkiem a na to za wcześnie....lepiej iść później niż się stresować. Serce wtedy widziałam w 6 tyg i 1 dniu. Ale różnie z tym jest. Idę teraz na usg po 7 tyg. Chyba ze nie wytrzymam i pójdę wcześniej z 3 dni....
Wczoraj zasnelam he.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczymy i pa dziewczyny! :D spadam na studia, jak wrócę to nadrobię to, co tam naskrobałyście. Miłego dzionka ! :happy:

Kasieczna miłego dnia życzę. U nas piękne słońce jest -7..... Pieczenie i swędzenie mi przeszło prawie odpuszczam dziś lekarza liczę że koniec tego;-) a mam i tak wizytę w pt u swojej doktorki więc jak cos jej powiem ale czuje że przechodzi

Hej dziewczyny! Weekend spędziłam u teściów i dopiero nadrobilam czytanie. Jeśli chodzi o moich tesciow, to trafili mi sie przecudowni ludzie. Nigdy nie komentują, nie wtracaja sie, starają sie nam pomoc gdy potrzeba, nigdy tego nie wypominajac.
85justyna ja tez jestem z Kujawsko - Pomorskiego:)

a skąd dokładnie jak mogę spytać?

Ja sie nie wypowiem bo moi tesciowie nie zyja
Mnie dopadła jakaś handra typu jak ja dam sobie radę z dwójką dzieci?? i jak starsza przyjmie nowego członka rodziny.......:confused:

Jeżeli Ty do ciąży podejdziesz pozytywnie to sądzę że córka też będzie szczęśliwa

Migduh przyznam szczeze nie spotkalam jeszcze szalonej kobiety co bu do pl do lekarza latala zeszta mozna praktycznie przez okolo 3 miesiace latac wiec to raczej 3 wizyty w Uk polski ginow na peczki ja mam az dwoch albo I 3 w mescie :-) zreszta co Polskich ginow tutaj to ciezko traffic na w maire dobrego taka prawda a cudotworcami tez raczej nie sa zreszta gdzie sa takie tanie bilety:szok:
a ja znam taką kobietę która mieszkała w Londynie a ciąże prowadziła w Polsce- przylatywała raz w miesiącu a w ósmym została już do porodu

Kasieczna miłego dnia życzę. U nas piękne słońce jest -7..... Pieczenie i swędzenie mi przeszło prawie odpuszczam dziś lekarza liczę że koniec tego;-) a mam i tak wizytę w pt u swojej doktorki więc jak cos jej powiem ale czuje że przechodzi
cieszę się że już przechodzi i co Ci wreście pomogło?

cześć laski :-) produkujecie tyle że szok. ja w nocy mało spałam bo okazało się że u mnie mdłości wywołuje herbata z cytryną. pół nocy mnie męczyło. a czemu w wysokiej ciąży nie można latać???? ja zamierzam lecieć we wrześniu. chyba nie będę miała problemu z wpuszczeniem do samolotu????

Miniaaa nie wiem ktory to bedzie u ciebie tydzien ale na poklad samolotu wejdziesz tylko do 34 tyg ciazy takie maja przepisy.
Ja w pt ide na wizyte serduszkowa to bedzie 7 tydzien i chyba 5 dzien a stersa mam jak cholera w pierwszej ciazy tak sie nie stresowalam.
Ide sie zapisac do lekarza na dzisiaj bo takiego bolu zatok to od dziecinstwa nie mialam caly weekend cierpialam i wylam w poduszke bo co tu przeciwbolowo w ciazy brac.
Chcialabym juz pt

Naskrobalyscie tyle ze ledwo doczytalam

Hej dziewczyny co do USG ja bylam ostatnio w 6tc+1 dzien i serduszko juz bylo ;) co do latania to sa orzeciwskazania lekarskie podobno, zmiana cisnienia jaka wystepuje w samoloxie podczas startu i ladowania w zaawansowanej ciazy jest nie wskazana ale nie wiem na 100% czy o to chodzilo mojej poprzedniczce ;)

Z tym lataniem to lepiej się dowiedzieć wczesniej żeby później psikusa nie było, zawsze można autem :baffled: Moja córka mówi że chce siostre i nic więcej.Widze ,że u większości z was brak objaw u mnie to jakas masakra kłucie lewego jajnika,, w sobote rano byłam na badanaich to prawie zemdlałam po pobieraniu krwi i z tego wszystkiego nie oddałam kubeczka z moczem i musze zaraz jechać :-p Dobrze,że już nie na czczo.

reklama
Justyna zaczęłam się myć sama woda bez żelu o odstawiłam ten lek od doktorki bo on mi podraznia wszystko...
W pt mam wizytę u mojej to niechc spojrzy kontrolnie bo mam dość chodzenia do lekarzu których nie znam za bardzo... A jak nie ma terminu do mojej to lepszy inny Ale skoro przeszło to odpuscilam ;-)
Ja do wizyty serduszkowiej mam 11 dni i odliczam już jajko chyba zniose do tego czasu.

Do góry