reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
ooo Sylka widze tez z Wawy:))) fajnie:) Ja na razie zastanowie sie nad tym enelmedem od meza z pracy i tak chyba bedzie najlepiej:)

ewel87 a czemu mowisz ze lillamy jeszcze nic nie zobaczy na usg? jesli owu byla 23 lutego to teoretycznie jest to koncowka 6 tyg? No to chyba juz moze isc? Bo ja na razie 5 tydz 3 dzien to ile mam czekac jeszcze do usg, 3 tyg?:/

Ja tez w UK I wiem ze jak bede miec 3usg to bedzie szczescie.
Bede walczyc bardzo o bardziej szczegolowa opieke ze wzgledu na to ze moja pierwsza ciaza byla zagrozona I rozwiazana 2miesiace wczesniej.
Ale jak to w UK...zobaczymy co bedzie...do GP ide we wtorek.

socjalu wam zazdroszczę ale opieki w ciąży ani trochę. Dobrze że macie tam naszych lekarzy zawsze trochę spokojniej :)
myślę że Ewel miała na myśli że ma się nie marwić tym usg co nic nie było widać bo mogło być za wcześnie robione.
Idę spać dziewczyny, jestem w szoku bo cały dzień bez drzemki i nawet mi się do tej pory spać nie chce! Gdyby nie te rwące cycki to bym zapomniała że w ciąży jestem.
Dobranoc!

Blueberry a to nie lepiej sobie przyleciec chociaz raz w miesiacu na wizyte do Pl?;) Bilet za 60 zl i z glowy;)

Bluberry czemu sie martwisz ze nie zrobia ci 3 scanu?? nie wiem czy wiesz ale wczesniactwo moze sie powtorzyc(nie wiem jaka byal u ciebie dokladnie przyczyna ze tak wczesnie rozwiazali ciaze??) ja tez z uk a wczensiakow mam 3 syna najstarszego I blizniaki jestem juz po 3 cc w ostaniej ciazy donoszonej mialam okolo 30 scanow oj I niezliczona ilosc badan napewno wezma cie pod szcegolna uwage ze wzgledu ja ciaze rozwiazana na tak wczesnym etapie

Migduh przyznam szczeze nie spotkalam jeszcze szalonej kobiety co bu do pl do lekarza latala zeszta mozna praktycznie przez okolo 3 miesiace latac wiec to raczej 3 wizyty w Uk polski ginow na peczki ja mam az dwoch albo I 3 w mescie :-) zreszta co Polskich ginow tutaj to ciezko traffic na w maire dobrego taka prawda a cudotworcami tez raczej nie sa zreszta gdzie sa takie tanie bilety:szok:

wlasnie gdzie sa takie tanie bilety??

Tak mnie nastraszyli ze nie bardzo ciaza jest pilnowana....jeszcze nie wiem, ocenie zobacze.

Ja mialam ostra gestoze z obrzekiem pluc, polscy lekarze ocenili ze moje dzieciatko juz najprawdopodobniej nie zyje, wiec postanowili ratowac mnie...32tydz ciazy sie zaczynal. Okazalo sie ze moja dzidzia jest zdrowa I ma sie dobrze.

Niestety nadcisnienie oraz niewydolnosc nerek I serca moze sie powtozyc I znowu moze dojsc do zatrucia organizmu...lecz pomimo to sie zdecydowalam na dzidziusia. Swiadomie I z plena odpowiedzialnoscia.
Lecz teraz troche zaczynam panikowac...to pewnie hormony...

Na pewno bede tupac nogami aby zajeli sie mna jak zagrozona ciaza od poczatku :)

Mialam napisac ci jeszcze ze cudna masz ta gromadke, ja tez bardzo bym chciala, tylko juz mi chyba czasu nie starczy, bo 37 na karku....no coz...czas pokarze :-D

reklama
ja kupowalam ryanairem albo wizzairem i jak kupowalam wczesniej to za 60-100 zl w 2 strony:) a z tym lataniem no tak, pozniej w zaawansowanej ciazy to juz nie mozna:( Blue albo sprobuj poszukac jakiegos lekarza polaka ktory by cie prywatnie przyjmowal, moze poszukaj jakiegos na forach? To tez jakas opcja tylko zeby nie bral 500funciakow za wizyte;)

Do góry