reklama
Blueberry36
Zaciekawiona BB
Migduch ja tak mam.....zero objawow tylko jakos bardziej ciezko czasem I spac sie chce. Nawet piersi nie bola...wcale...
Tylko brzuch caly czas boli jakby cos go rozrywalo.
Tylko brzuch caly czas boli jakby cos go rozrywalo.
migduch
Fanka BB :)
Ewel87 a ktory tydzien? No u ciebie chociaz jakies objawy sa, mnie jeszcze ani razu nie ze,dlilo ani nic, ale to chyba lepiej Tylko ze czuje sie tak samo jak przed ciaza oprocz tego, ze rzucilam fajki i straaaaaasznie mi ich brakuje:/
Blueberry no mnie tez czasem pobolewa brzuch tak dziwnie jakby sie rozciagal... ale poza tym nic kompletnie, gdyby nie brak @ to bym sie nie zorientowala ze cos jest grane
Blueberry no mnie tez czasem pobolewa brzuch tak dziwnie jakby sie rozciagal... ale poza tym nic kompletnie, gdyby nie brak @ to bym sie nie zorientowala ze cos jest grane
Blueberry36
Zaciekawiona BB
A co do porodu...to przyznam wam sie kochane ze ja raczej nie wyobrazam sobie na razie naturalnego porodu. Chyba sie to nie zmieni. Raczej bede walczyc o cesarke, jedna mialam , raczej bede bardzo chciala znowu.
migduch
Ewel mi bellybestfriend pokazuje to samo - 5 tydzien 3 dzien) Super jedziemy na tym samym wozku) Wybieram sie do lekarza za tydzien ale ide na nfz i obawiam sie ze od razu mi usg nie zrobi- jak ostatnio mnie lekarz wyslal na usg to dostalam skierowanie i musialam isc do rejestracji zapisac sie i czekac miesiac.... wiec moze sie okazac ze pojde za tydzien do lekarza dostane skierowanie i bede jeszcze miesiac na usg czekac? To ja oszaleje przeciez:/
Blueberry no wlasnie ja nie wiem jak bym chciala rodzic. Ja nie mam bioder i mi sie wydaje ze dziecko sie nie przecisnie a powiedz czemu cesarka taka fajna?
Blueberry no wlasnie ja nie wiem jak bym chciala rodzic. Ja nie mam bioder i mi sie wydaje ze dziecko sie nie przecisnie a powiedz czemu cesarka taka fajna?
reklama
migduch
No wlasnie ja do lekarza na prage, zastanawiam sie nad enelmedem ale nie wiem jakie tam sa pakiety i ile sie placi miesiecznie. Moj maz ma tam pakiet z pracy wiec moze bedzie mnie mogl dopisac i bym miala z glowy. Jutro ma sie zorientowac co i jak