reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ja sie nie wypowiem bo moi tesciowie nie zyja
Mnie dopadła jakaś handra typu jak ja dam sobie radę z dwójką dzieci?? i jak starsza przyjmie nowego członka rodziny.......:confused:

reklama
Migduch ja tak mam.....zero objawow tylko jakos bardziej ciezko czasem I spac sie chce. Nawet piersi nie bola...wcale...
Tylko brzuch caly czas boli jakby cos go rozrywalo.

Ewel87 a ktory tydzien? No u ciebie chociaz jakies objawy sa, mnie jeszcze ani razu nie ze,dlilo ani nic, ale to chyba lepiej:p Tylko ze czuje sie tak samo jak przed ciaza oprocz tego, ze rzucilam fajki i straaaaaasznie mi ich brakuje:/

Blueberry no mnie tez czasem pobolewa brzuch tak dziwnie jakby sie rozciagal... ale poza tym nic kompletnie, gdyby nie brak @ to bym sie nie zorientowala ze cos jest grane;)

A co do porodu...to przyznam wam sie kochane ze ja raczej nie wyobrazam sobie na razie naturalnego porodu. Chyba sie to nie zmieni. Raczej bede walczyc o cesarke, jedna mialam , raczej bede bardzo chciala znowu.

Migduch ja mam 5 tydzień i 3 dzień. Czuję też czasami ciagniecie w pachwinach ;-)brzuch bolał na początku bardzo teraz rzadko w sumie

Ewel mi bellybestfriend pokazuje to samo - 5 tydzien 3 dzien:)) Super jedziemy na tym samym wozku;)) Wybieram sie do lekarza za tydzien ale ide na nfz i obawiam sie ze od razu mi usg nie zrobi- jak ostatnio mnie lekarz wyslal na usg to dostalam skierowanie i musialam isc do rejestracji zapisac sie i czekac miesiac.... wiec moze sie okazac ze pojde za tydzien do lekarza dostane skierowanie i bede jeszcze miesiac na usg czekac? To ja oszaleje przeciez:/

Blueberry no wlasnie ja nie wiem jak bym chciala rodzic. Ja nie mam bioder i mi sie wydaje ze dziecko sie nie przecisnie:p a powiedz czemu cesarka taka fajna?

Migduch mi też tak samo belly best f tak pokazuje:) ja idę na usg 3 kwietnia za tydzień może być nie wiele widać.
Tak na NFZ pewnie trzeba trochę czekać ale może akurat cos się zwolni ;) a skąd jesteś?

Mogduch a widzę że Warszawa ;) gdzie chodzisz do lekarza? W sumie ja był poleciała Ci wykupienie pakietu medycznego w enel medzie np jak ja próbowałam na NFZ się umówić to na sama wizytę miałam czekać3 tyg

reklama
No wlasnie ja do lekarza na prage, zastanawiam sie nad enelmedem ale nie wiem jakie tam sa pakiety i ile sie placi miesiecznie. Moj maz ma tam pakiet z pracy wiec moze bedzie mnie mogl dopisac i bym miala z glowy. Jutro ma sie zorientowac co i jak;)

Do góry