reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Ja byłam u endo 2 tygodnie temu to pomimo że w normie kazał brać do końca a później po porodzie jak by mi kiepski wynik wyszedł to mam się znowu zgłosić

reklama
A nie łatwiej jakieś body i pajacyk welurowy? Plus pajacyk misiowy? Ja wlansie tak mam przygotowane ale pewnie zależy od pogody...

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

gosikkk oczywiście dużo zależy od pogody, ja mam grubszy kombinezon a nie misiowy, ale to kwestia przeniesienia dziecka w foteliku do samochodu tak ? bo jeśli tak to dodatkowo czapka i kocyk powinny wystarczyć. Ja założę pajacyk i dodatkowo mięciutkie ogrodniczki + skarpetki + czapka + kombinezon i kocyk, ale będę przygotowana na różne opcje

Tak, chodzi mi o przeniesienia dzieciątka ze szpitala do auta. W razie czego kupię pajac welurowy i może zwykły, nie wiadomo jaka pogoda będzie. Grubszy kombinezon chyba też muszę kupić .... Bo mam ale 3-6 miesięcy i jakiś wielki mi się wydaje.

gosikkk ja mam 2 kombinezony, jeden 56 i drugi 62/68 bo w jednym moim zdaniem dziecko nie jest w stanie chodzić całą zimę (szczególnie ten na początek nie może być zbyt duży). Moja córcia urodziła się 31.10 i jeszcze dzień wcześniej była piękna, ciepła jesień a jak wychodziliśmy już mróz i bardzo zimno, więc sama wiesz, że tego nie da się przewidzieć

Ja mam gruby kombinezon ale raczej wystarczy do pol roku ale mam tez gruby becik do wozka i jakos to bedzie. Najwyzej cos dokupie :)
Ze szpitala to ubiore kaftanik walurowy, czapeczke, kaptur i przykryje kocem i do auta, akurat ze szpitala na parking i z parkingu do domu jest pare sekund :)

Dziewczyny, umieralam w nocy :( kregoslup juz nie wytrzymuje a jeszcze jest taka pogoda, ech.
Musze sie zebrac do sklepu a pada...

ja na wyjście ubiorę synkowi body z długim rękawem, rajstopki, pajacyk cieplejszy, na to kombinezon, czapeczka i szaliczek :-)

a ja kicham i prycham, mam katar. leczę się od kilku dni i jak na razie udaję mi się zrobić tak żeby bardziej się nie rozchorować ale nie mogę się wyleczyć.

ja wczoraj się zważyłam i waga doszła do 90 kg. a startowałam od 75.

u nas pogoda piękna nic tylko jechać na plażę powdychać jodu na spacerze i oczyścić zatoki :-)

miłego dnia wam życzę :-) a sama zaraz wskakuję do łóżka. dziś dzień leniucha :-)

ja sobie naszykowalam kombinezon rozmiar 62 sredniej grubosci, czapeczke, body dlugi rekaw, spiochy cieplejsze i dodatkowo jak bedzie zimno spodenki i bluze dresowa, potem mam kocyk specjalny do nosidelka i pewnie pokrowiec z nosidelka dodatkowo zaloze , wiec mysle, ze wystarczy.

mam tez gruby kombinezon z h&m rozmiar 68 wydaje mi sie bardzo duzy wiec do nosidelka na poczatek odpada ale do gondoli potem bedzie ok, bo nozki mozna spaic razem i jest wtedy jako taki spiworek wiec nie kupuje dodatkowego spiworu a kolderka bede w gondoli przykrywac

mam dostac tez po szwagierce jeden kombinezon ale nie wiem jaki rozmiar mam nadzieje ze albo 56 albo z tych wiekszych by miec do noidelka inny rozmiarowo .

a ja o dziwo cozs zaczelam sie lepiej czuc , lepiej mi sie spi-szok i w ogole jakos bardziej zadowolona chodze :-) oby tak zostalo dalej

reklama
Do góry