reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

No to chyba sobie odpuszcze cienki mam do szpitala gruby mam ale juz taki bardziej po domu wlasnie bo juz 4 rok mi sluzy :)
Gosikk a powiedz mi jaki masz calkiem miekki czy ten lekko usztywniany bo korci mnie ten lekko usztywniany? Ja wczesniej mialam z c&a i kapaahala calkiem miekki.
Ogolnie M mnie rozlozyl na lopatki leze i becze ze smiechu :) bo oczywiscie weszlam do rossmana i wyszlam z 3 siatami i mu pokazuje ze do kosmetyczki szampon odzywka lakier duperele i liste ze musze sobie kupic staniki i szlafrok i jakies gatki itd a on mowi boshe tyle kasy na duperele ale kupuj co chcesz i ile chcesz bo jak cie zobacze w akcjii na porodowce z wrzaskami i sapaniami i darciem japy to chociaz mi bedzie lzej na sercu ze sobie wszystko kupilas co potrzebowalas :) :) :)

reklama
Ja rezerwuje drugie miejsce w kolejce jak narazie (z tego co pamiętam to ja mam pierwszy termin po Karci, a do tego cc i rozwiazanie w 38tc) chyba ze się Sylka wepchnie przedemnie, ale ona ze względu na bliźniaki ma taryfę ulgową haha, reszta proszę się ustawić grzecznie w kolejce i nie wpychać się przed inne ciężarne :)

Wiecie co ja to teraz kminie a co będzie jak im sie nie będzie spieszyc. Dr mowi ze ma pacjentki co donosily do 40tc ponad 3kg dziecia. I nie zawsze chcą robić cesarke zanim sie zaczną pchać. Do tej pory balam sie urodzic za wczesnie teraz przeraza mnie wizja donoszonej ciazy blizniaczej :D zobaczymy w przyszłą srode czy dalej jest tak cudownie. A jutro jade na 3D im fotke cyknac oby sie tylkami nie wypieli ;)

reklama
Ja też październik :p ale raczej
Koncowka .Tak czy siak karcia idzie na pierwszy ogień Claudia długo też nie pociągnie z tym spojeniem :) możliwe też że sylka pierwszą się rozwiąże bo to jednak bliźniaki ale daj boże by jak najdłużej siedzialy w brzuszku :)

Do góry