reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Zobaczymy co powie we wtorek gin w jaki stanie moje spojenie jest ja bym chciala po 21.10 rodzic ale jak stwierdzi ze jest kiepsko to moze chciec wczesniej bo cos mi sapal o 36 tygodniu ukonczonym ale ja tego nie biore pod uwage bo mam w planie przynajmniej jedno dziexko donoszone urodzic wiec ja sie nie wyrywam z ustalonego harmonogramu a naturalnie napewno wczesniej nie zaczne bo nic sie nie zapowiada szyjka dluga akorcze nawet te przepowiadajace zniknely wiec ja grzexznie czekam

Sylka ja lezalam na sali z babeczka ktora urodzila sn donoszone blizniaki nie wiem hak to zrobula

Kolejne odkrycie pomidorowa tez robi straszna zgage. Ja sie juz doczekac nie moge jak cos zjem a to nie bedzie chcialo sie wydostac z gardla razem z kolega kwasem

Ostatnia edycja:
reklama
ja już sie nastawiłam na listopad, lubię ten miesiąc bo mam urodziny 20 listopada, i w październiku nie chce, tym bardziej ze 22 października ma moja mama, 31 października teściowa. Wiec trzymam kciuki za to, żeby jednak doczekać się mniej wiecej terminu. Chyba ze przenosze i akurat na swoje urodziny urodze (tez slabo:))

Ja jak po 36tc bede miała dalej taka szyjke i prawie brak skurczy to zaczne uprawiac seks nie wiem jak tego dokonam bo dziś nam sie zebralo na namietne buziaki i mi tlenu zaczelo brakowac:D a tak serio to ja wiem ze to ze dziś jest ok nie znaczy ze jutro będzie ale tez slyszalam o blizniakach z 40tc i jakos sobie tego wyobrazic nie moge :D

Ja mam urodziny 9 października i juz powiedziałam narzeczonemu ze w tym roku będę miała najpiękniejszy prezent urodzinowy i nic mi wiecej nie potrzeba do szczęścia, synuś zapewne jakos 10 dni po moich urodzinach bedzie z nami, wiec prezent trochę spóźniony ale za to najcudowniejszy jaki mogłabym sobie wyobrazić :))))))))))

Mój M chce syna na swoje urodziny już się z nim umawia głupek:) Ale szczerze jeszcze miesiąc jakoś wytrzymam ale już coraz mniej sił wczoraj po południu wrzuciłam na pełne obroty zrobiłam obiad na dziś i szczerze wieczór umierałam kręgosłup mnie bolał tak że siedzieć nawet nie mogłam...

Mnie odpukac plecy nie bola a szczerze bardzo się balam tego w 3 trymestrze .Odkrecilam grzejniki dziś na noc i wstalam z bólem głowy .To powietrze jakieś ciężkie . Pierwsze co to okna na ful otworzylam. Mój mężu pojechał do pl wraca z Niedzielę w nocy 3 dni bez niego :(

Kinia tak biorę i chyba do końca ciąży będę brała bo jak się zacznie to już trzeba... Tsh mam 2.1 wiec w normie

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry