Zobaczymy co powie we wtorek gin w jaki stanie moje spojenie jest ja bym chciala po 21.10 rodzic ale jak stwierdzi ze jest kiepsko to moze chciec wczesniej bo cos mi sapal o 36 tygodniu ukonczonym ale ja tego nie biore pod uwage bo mam w planie przynajmniej jedno dziexko donoszone urodzic wiec ja sie nie wyrywam z ustalonego harmonogramu a naturalnie napewno wczesniej nie zaczne bo nic sie nie zapowiada szyjka dluga akorcze nawet te przepowiadajace zniknely wiec ja grzexznie czekam
Sylka ja lezalam na sali z babeczka ktora urodzila sn donoszone blizniaki nie wiem hak to zrobula
Kolejne odkrycie pomidorowa tez robi straszna zgage. Ja sie juz doczekac nie moge jak cos zjem a to nie bedzie chcialo sie wydostac z gardla razem z kolega kwasem
Sylka ja lezalam na sali z babeczka ktora urodzila sn donoszone blizniaki nie wiem hak to zrobula
Kolejne odkrycie pomidorowa tez robi straszna zgage. Ja sie juz doczekac nie moge jak cos zjem a to nie bedzie chcialo sie wydostac z gardla razem z kolega kwasem
Ostatnia edycja: