reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Lezacemu nie ruszajacemu się dziecku zawsze zakłada się warstwę wiecej na spacer.wiadomo w aucie tez nie ma co grzac jak ciepło ubierzemy malucha.Ja mam body dł.,pajac skarpetki misiowy kombinezon kocyk lub kombinezon zimowy bedzie.czapka podwojna bawelniana a na nia kaptur.kupilam welurowy pajac przy synu i ubralam tylko raz przy wyjsciu na pajaca i wygladal jak bokser.faldy sie porobily ledwo go upchalam.takze wzielabym teraz rozm 62.teraz najwyzej ubiore go od razu na body.szukam jeszcze takiego dresu jednoczesciowego z kapturem z pełnymi nóżkami.koleżanka ma popatrzeć w uk.

reklama
Ja jak rodzilam mlodego to pojechalam do szpitala w sukience na ramiaczkach i w klapkach bo byl upal 30.05 a sychodzilam w czerwcu lalo 10 stopni zimno w cholere wiec nawet w lato ciezko stwierdzic jak bedzie ja mam kilka wariantow przygotowanych :-)

Hej ;) ja tez zamierzam kilka wariantow przyszykowac, bo pogoda lubi platac figle. Bo licze, ze bedzie mi dane to przygotowac, a jak nie, to maz sie tym zajmie...
bo niestety ja dalej w szpitalu... Mialam dzisiaj wyjsc. Zrobili mi ktg i skurcze sie pojawily. Niby lekkie, ale regularne i czulam je. Szyjka miekka, choc dluga, ale rozwarcie na 1cm...

No js tez muszę kupić w razie czego jak sie któryś zmęczy dreptaniem do przedszkola tez chyba kupie uniwersalna bo Britax nie ma swoich nigdy nie używałam ale u mnie to bardzo popularne jest
Agami jedyne jakie widziałam w uk to pół śpiochy i nic więcej z pełnymi nożkami chyba ze doczepiane paputki ale to tez bardziej cały kombinezon niz dwu częściowe jak coś znajdzie twoja koleżanka to sie pochwal

reklama
Do góry