reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

Kinia, on juz do porodu ma tak lezec, to najlepsza pozycja, glowa na dole, twarz do plecow. Moj na razie twarz na lewo ma:)
Dzis bylam u okulisty i zalatwilam sobie papierek o braku przeciwskazan do porodu naturalnego (wszystkie tu u nas prawie maja w strone CC takie papierki) :) Wada wzroku mi sie pogorszyla bardzo, ale podobnie w ciazy to normalnie i ma wrocic do normy.
Bylam tez w przychodni, powiedzieli ze dopiero jak dziecko sie urodzi uzupelnic papierki i oddac im, wtedy polozna srodowiskowa bedzie sie kontaktowac telefonicznie.
Wzielam w bibliotece ksiazke Cejrowskiego, jakas babeczka napisala w recenzji ze prawie smiechem wywolala skurcze porodowe, wiec sie zastanawiam czy czytac juz teraz :-D

reklama
kinia, dobrze ze wszystko w porzadku z dzieckiem, dobrze jest ulozone. Moja cora tez juz sobie lezy tak jak powinna :)
cheetah, moze zostaw ksiazke na koncowke ciazy :-D

Kinia to super czyli wody to nie były. Kurde ale strachu sie najadlas a pewnie cie tak maluch kopnal w pecherz ze polecialo bezwiednie wez pogadaj ze ma cie tak nie straszyc :)

hej :-) ja dziś się nałaziłam i nagimnastykowałam że brzucho myślałam że mi eksploduje. przyszedł mój cameleon i bawiłam się w składanie i rozkładanie :-) heheheh jak małe dziecko

reklama
A na mnie nic nie działa teraz dostałam cis w aptece w smaku jest okropne i zaczyn spłynie do gardła to mnie już zgaga zrzera jak mam ekstremalny stan biorę ranigast

Do góry