reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Kinia, on juz do porodu ma tak lezec, to najlepsza pozycja, glowa na dole, twarz do plecow. Moj na razie twarz na lewo ma:)
Dzis bylam u okulisty i zalatwilam sobie papierek o braku przeciwskazan do porodu naturalnego (wszystkie tu u nas prawie maja w strone CC takie papierki) :) Wada wzroku mi sie pogorszyla bardzo, ale podobnie w ciazy to normalnie i ma wrocic do normy.
Bylam tez w przychodni, powiedzieli ze dopiero jak dziecko sie urodzi uzupelnic papierki i oddac im, wtedy polozna srodowiskowa bedzie sie kontaktowac telefonicznie.
Wzielam w bibliotece ksiazke Cejrowskiego, jakas babeczka napisala w recenzji ze prawie smiechem wywolala skurcze porodowe, wiec sie zastanawiam czy czytac juz teraz :-D

reklama
kinia, dobrze ze wszystko w porzadku z dzieckiem, dobrze jest ulozone. Moja cora tez juz sobie lezy tak jak powinna :)
cheetah, moze zostaw ksiazke na koncowke ciazy :-D

Kinia to super czyli wody to nie były. Kurde ale strachu sie najadlas a pewnie cie tak maluch kopnal w pecherz ze polecialo bezwiednie wez pogadaj ze ma cie tak nie straszyc :)

hej :-) ja dziś się nałaziłam i nagimnastykowałam że brzucho myślałam że mi eksploduje. przyszedł mój cameleon i bawiłam się w składanie i rozkładanie :-) heheheh jak małe dziecko

reklama
A na mnie nic nie działa teraz dostałam cis w aptece w smaku jest okropne i zaczyn spłynie do gardła to mnie już zgaga zrzera jak mam ekstremalny stan biorę ranigast

Do góry