reklama
ona_13
Fanka BB :)
hehehe właśnie zobaczyłam że zostało mi do terminu 58 dni. mam rodzić w piątek 13 listopada :-) hehehe
Ja mam z om na 13.11 a z usg Każdego że na 11.11
finkemma
Wszystkie już pomału zmierzamy ku koncowi. Ani się obejrzymy a będziemy pisać że za dwa dni termin czas szybko leci
stokrotka
Dzisiaj młoda miała czkawke i mnie obudzila ale o dziwo sie wyspalam
My tez mamy duzo ciuszkow i dobrze, przynajmniej nie bedzie trzeba sie stresowac ze jak uleje to brakuje ciuszkow .Ja dzisiaj poukladalam jej ubranka w komodzie i szafie tylko 56 i 62 i kurcze ile tego jest ja bede mogla prac raz w tygodniu jej ubrania spokojnie
finkemma
U mnie też pranie raz w tyg będzie a jeszcze z ta suszarka to już wogole super sprawą wrzuce a za godzinę gotowe do założenia to najlepsze zakup jaki ostatnio zrobilam Ją dużo u ran od SIS dostalam bo Ona ma synka 8 miesięcznego więc jak dlamnie super się złożyło trochę kupilam nowych bo przecież oprzeć się nie mogłam i trochę za 1e za sztukę od Koleżanki znajomej i koniec nic więcej nam nie trzeba
Ostatnia edycja:
gosikkk
Hej, dziś mam nieco lepszy nastrój, chłopaki rano bardzo grzeczni, ja oczywiście nie spałam w nocy, mała tak kopała i wierciła się, że aż podskakiwałam. Teraz zjadłam bułę z pastą z tuńczyka, zaraz dom ogarnę i się położę. Na obiad chłopaki zażyczyli sobie naleśniki z parówką i serem. Zakupy już zrobiłam wracając z przedszkola. Też podziwiam matki które mają 3 albo więcej dzieci, sama nie wiem jak sobie poradzę. Żeby było tylko zdrowie, reszta chyba jest do ogarnięcia ;-) Zaczynam mieć zachcianki jedzeniowe jak kobiety na początku ciąży, ale kurcze jak zjem to mam dziwny posmak w ustach a nie daj boże zjem kiełbasę, szczypiorek albo coś czymś się odbija. No i ta zgaga, ona zabija.
Poprałam i poprasowałam ciuszki do rozmiaru 68, bo mój starszy miał 59 cm jak się urodził a średni 61 cm, także podejrzewam że córcia też mała nie będzie Mam kilka na 56 ale większość już 62. A wiecie co, wczoraj oglądałam na allegro pościele do łożeczka i pierwszy raz odkąd jestem w ciąży poleciało mi coś z cycucha!!!! Zdałam sobie sprawę, że to już niedługo!!!!! Termin mam na 11.11 ;-) Muszę kupić laktator.
Acha i strasznie drętwieją mi ręce, magnez pomoże?
Poprałam i poprasowałam ciuszki do rozmiaru 68, bo mój starszy miał 59 cm jak się urodził a średni 61 cm, także podejrzewam że córcia też mała nie będzie Mam kilka na 56 ale większość już 62. A wiecie co, wczoraj oglądałam na allegro pościele do łożeczka i pierwszy raz odkąd jestem w ciąży poleciało mi coś z cycucha!!!! Zdałam sobie sprawę, że to już niedługo!!!!! Termin mam na 11.11 ;-) Muszę kupić laktator.
Acha i strasznie drętwieją mi ręce, magnez pomoże?
ach u nas od rana parówa. zapowiadają Ci jakieś okropne upały.
ja zaprowadziłam Jasia. o 11 lecę na zakupy ( co nie co dokupić na kinderbal i mąż przyjeżdża to muszę lodówkę zaopatrzyć ) później zrobię sałatkę i czekam na gości. sama przyjemność. chyba zwariuję :-)
na ta rękę Ci magnez na bank nie zaszkodzi. a jak zaczniesz go brać regularnie to też złagodzi nerwy. magnez wpływa na funkcjonowanie układu nerwowego i rzeczywiście działa.
ja wczoraj pół nocy siedziałam i zamawiałam rzeczy dla Stasia :-) ale już jestem trochę bliżej :-)
a wczoraj wieczorem zjadłam 4 jabłka i kiełbasę ze słoika i zero zgagi :-) super bo te jabłka mi tak smakowały że dziś mam też zamiar
ja zaprowadziłam Jasia. o 11 lecę na zakupy ( co nie co dokupić na kinderbal i mąż przyjeżdża to muszę lodówkę zaopatrzyć ) później zrobię sałatkę i czekam na gości. sama przyjemność. chyba zwariuję :-)
na ta rękę Ci magnez na bank nie zaszkodzi. a jak zaczniesz go brać regularnie to też złagodzi nerwy. magnez wpływa na funkcjonowanie układu nerwowego i rzeczywiście działa.
ja wczoraj pół nocy siedziałam i zamawiałam rzeczy dla Stasia :-) ale już jestem trochę bliżej :-)
a wczoraj wieczorem zjadłam 4 jabłka i kiełbasę ze słoika i zero zgagi :-) super bo te jabłka mi tak smakowały że dziś mam też zamiar
reklama
kleopcia
Zaangażowana w BB
Dzień dobry
Zazdroszczę Wam bardzo , że macie już wszystko poprane i poprasowane. Ja cały czas się wstrzymuję bo czeka nas jeszcze remont pokoju. I nie miałabym tego gdzie trzymać. A szkoda żeby się brudziło i kurzyło. Liczę, że do listopada się wyrobię hehe
U mnie też upał od samego rana. Czeka mnie dzisiaj wizyta u gina i spotkanie z położną. No i pewnie pierwsze ktg
Zazdroszczę Wam bardzo , że macie już wszystko poprane i poprasowane. Ja cały czas się wstrzymuję bo czeka nas jeszcze remont pokoju. I nie miałabym tego gdzie trzymać. A szkoda żeby się brudziło i kurzyło. Liczę, że do listopada się wyrobię hehe
U mnie też upał od samego rana. Czeka mnie dzisiaj wizyta u gina i spotkanie z położną. No i pewnie pierwsze ktg