reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Ogóraski też bym zjadła, ale żołądek nie pozwala na takie rarytasy. I zgaga też. Dziwne jest to, że mam szybką przemianę materii, a wszędzie czytam o zaparciach ciężarnych.
Mnie coś denerwuje dziś wszystko nawet chłopaki, a zwłaszcza młodszy, nie spał w przedszkolu i był mega marudny, chciał na plac zabaw, w połowie drogi już nie chciał, kupiłam na necie buty dla niego i dziś przyszły, to nimi rzucał i mówił,że są brzydkie, a sam wybrał sobie. Wpadł normalnie w histerię. I powiedział, że wymieni się butami z kolegą z przedszkola :szok: Nie daję rady. Starszy za to drugi tydzień wypożycza lekturę i nie może dojść do biblioteki. Wkurzyłam się i zabrałam dostęp do neta dopóki tego nie zrobi. I jakoś żal mnie ogarnął, że ja sama biedna z tym wszystkim, nawet mężowi nie chce mi się o tym gadać bo co to da. Ja się chyba nie nadaję do dzieci a dziś zwłaszcza. Na szczęście młodszy już dawno śpi a starszy też się szykuje. Mam wyrzuty że widzę ich jakieś 4 godziny w ciągu dnia i się denerwuję. Ufff to się wyżaliłam.

reklama
gosikk tak bywa,dziaciaczki sa kochane ale bardzo czasem meczace, a nasz stan nie zawsze na wszystko pozwala, a humory nasze tez daja nam w kosc Masz dwojke dzieci 3 w drodze, na pewno nie jest latwo . ja bardzo poidziam zawsze matki, ktore maja wiecej dzieci

Gosik nie martw się chyba kazda mama ma czasem gorsze dni Kacha dobrze że juz się polepszyło . Ja tam moja mamę podziwiam że Ona 4 Cory wychowała a ja się martwie cY dam sobie radę z dwójka :)

Kacha ja 2 albo 3 tygodnie tez pez to przeszlam ale nie chcialam zostac w szpitalu tylko na pogotowiu podali mi plyny elektrolity i przeciwwymiotne polezalam na kozetce 3 godziny i poszlam do domu. Balam sie ze jak mnie poloza na oddzial to z moim spojeniem juz z tego szpitala do porodu bym nie wyszla.

Kacha, super ze juz jest lepiej, współczuje tego szpitalu, na pewno nie bylo milo.
Finke, no to tymi ogórkami natchnęłaś mnie na otwarcie słoika od teściowej, o którym zapomni lam. Ale tylko 2 zjadlam :)

KASHA dobrzez, ze przeszlo.

powiem wam , ze coraz wiecej z nas laduje w szpitalu :-( z roznych przyczyn.

Oby wszystko zakonczylo sie dobrze u kazdej z nas

w szpitalu nigdy nie jest miło zwłaszcza że ma się w domu dziecko za którym się bardzo tęskni, no ale co zrobić. o drugie dziecko też trzeba dbać. choć nie narzekam, opieka w tym szpitalu jest bardzo miła i pomocna we wszystkim, dostałam miłe zaproszenie na poród i mam przyjść nie szybciej jak za 2 miesiące :) zobaczymy jak to będzie. jeden termin na 7.11 jest a drugi na 10.11

Kacha kurcze to cie coś wymeczylo :/ Gosik ja tam ci sie nie dziwie jeszcze hormony zmeczenie i dzieciaki nie latwe do ogarniecia :/. Slyszalam o tej awarii wody u rodzicow tez nie ma :/ wspolczuje. Gadalam z dr o porodzie. Mowi ze teraz mi radzi Orłowskiego bo zelazna super i sie dostane ze skierowaniem ale tam mega mlyn i przez to brak indywidualnego podejścia. Beda chcieli sie mnie szybko pozbyc a i na neonatologii sajgon. Lepszy kameralny szpital z dobrym personelem. Ponoć porodowka wyremontowana. No i chyba podjadę tam obejrzeć co i jak bo jej argumenty mnie przekonują. Skierowanie dostane w późniejszym terminie ale raczej na pewno bo chłopaki od 20tc w tej samej pozycji i to jeszcze takiej dziwacznej ze raczej juz im sie nie zmieni. Tzn Kazikowi bo Piotrek elegancko :) Maz dzis mnie wyciągnąć chcial ostatni raz do kina ale odpuscilam za bardzo mi tlenu brakuje jak dlugo siedzę w zamian za to poszlismy na sushi mniam! Aaa jeszcze gadalyscie o toxo dostałam do powtórzenia teraz badanie i na nfz wiec sie nalezy i dostalam jeszcze na hbs. I recepte na zelazo yyyyh.

Podziwiam was z tymi ogórkami ja kiszonych nie trawie u mnie zaczyna się nerwówa zaś jutro usg w szpitalu niby formalność bo mają nam zmierzyć przepuklinę i zobaczyć co tam w główce ale jest tam taka starsza położna która jest tak strasznie nie miła że aż mi się słabo robi na szczęście ostatnio się dowiedziałam że nie tylko mi:)

reklama
Kaha86 wspolczuje dobrze ze juz w domciu :)
Gosikk ja tez nieraz mam mlodego dosc zwlaszcza jak ma gorszy dzien wrrr,
Podziwiam kobitki ktore maja 3 albo wiecej dzieci
Kasiula oby wszystko wyszlo jak najlepiej na tym usg trzymam &&&&
Do mnie przyszla mama i tak zdzialalysmy ogranac 5 pralek wszystko pieknie na dworku poschlo na jutro jeszcze tylko od wozka co dalo sie sciagnac i finito a od pn prasowanko :)
Mamuski ktore maja po starszakach rzeczy do jakiego rozmiaru szykowalyscie na teraz? Bo zastanawiam sie czy prasowac 68 czy chowac do prozniowych???
Narobilam sie i mam dosc padam do spania :)

Do góry