reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

kaha dobrze że jesteś już w domu. współczuję i cieszę się że miałaś miłą obsługę ( to bardzo ważne )
gosikk masz prawo być zmęczona i zniechęcona. obyś znalazła w sobie siłę :-)
anushka u mnie szykuję się kolejne duże dziecko ( Jasiu urodził się to miał 61 cm długości ) więc ja wyjęłam ciuszki na 62 i 68. sama musisz ocenić co lekarz mówi o twoim dziecku. ja nawet nie mam żadnych na 56.

ja dziś siedzę i zamawiam rzeczy. udało mi się wełniany kombinezon kupić, kołderkę puchową itp :-) fajnie jest to zamawiać

reklama
Ja jestem z tych co to pisza skargi jak ktos zle wykonuje swoja prace i jest bardzo niemily to pisze skarge albo ide do ordynatoea. Bo uwazam ze ludzie biora pieniadze za swoja prace jak sie do tej pracy nie nadajesz to ja zmien

Ja pralam i prasowalam tylko do 62 reszta już jak synek będzie na świecie porobie sobie . Zostało mi 40 dni do CC jeśli zrobią 2 tyg przez planowanym. Jak to już malutko zostało . A ja jeszcze nie wszystko ogarnelam .

Mi jesli doczekam do 38 z tym spojeniem to 34. Sa chwile ze mysle jeju ja chxe juz a sa kiedy mysle mamo ja nie chce to zalezy od stopnia nasilenia bolu krocza i plecow przyprawionych zgaga gigant :-)

reklama
Do góry