reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Dziewczęta zazdroszcze Wam ze mozecie jesc co chcecie i spełniac zachcniaki mnie wkurza ta dieta ehhh tez mam ochote na tyle rzeczy a nie moge....

Lece tez niedlugo do gina.
ładne macie te wyprawki ja dalej w tyle ale tak jak powiedzialam do konca wrzesnia dla mnie kompletuje a potem dla malucha, nie chce sie wczesniej rozpakowywac :-)

Zus dalej mi kasy nie wypłacił za sierpien juz jakos mija 30 dni na dniach od złozenia dokumentow przez pracodawce jutro moze w koncu wylegne z domu sie tam przejade i zarejestruje na tym portalu internetowym.

reklama
Mama możesz też zadzwonić na infolinię i zapytać czy ustalili datę wypłaty.
Dasz rade z dietę kochana trzeba się przyzwyczaić wiem ze. Ciężko... Ale lepiej być na diecie niż brać insulinę :) a jak cukry.?

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja mam 50-56 ze 30 body 20 pajacy i z 10 spodenek. Rajstop jeszcze nie mam. Bluzeczek mam ze 4 i dwa dresiki. I to tyle z tych takich praktycznych rzeczy. Teraz rozkminiam co jeszcze. A co do suszarki to zobaczę jak remont lazienki czy wcisne ja gdzies.

Ja też mało mam w porównaniu do Was, ale mam obiecane jeszcze ciuszki od znajomej i czekam, nie wiem co tam będzie także nie wiem co dokupić. Na pewno bluzeczki i spodenki, chociaż na początku mała będzie w body i w pajacu pewnie także tego lepiej mieć więcej. Pod koniec września zrobię zakupy apteczne i laktator.
Mam zachcianki ale często muszę się hamować że względu na żołądek. Teraz mam manię na jabłka, takie twarde i kwaśne, właśnie pożeram a Reni już czeka obok :no: I chyba coś głowa będzie mnie bolała. Naleśniki już posmażyłam, odkurzyłam, podłogę w kuchni dziś tylko zmyłam i relaks teraz do 15 :-) Byłam na balkonie i rzeczywiście gorąco jest.

Ja myślę że pajace i body to podstawa :) najważniejsze. Najwięcej mają te co dostały od kogoś he albo mają po dzieciach jak od podstaw trzeba kupić ciuszki to ciezej:)) ja mam dużo od siostry prawie nic nie musiałam kupić kilka pajacykow i body jednie

Ja zadnych ciuszkow nie kupowalam, duzo dostalam od siostry i od znajomej :)
Wiadomo pozniej cos tam dokupie jak bedzie brakowalo, np. rajtuski ale to pozniej :)
Dzisiaj przyszla druga paczka: lozeczko, przewijak, niania i inne. Ach, cudowne to :D
Lozeczko zlozone i od razu lepiej
Haha ale torba dalej nie spakowana :p

U mnie na początku sprawdzały się zestawy: body + pajac oraz body z dł.ręk. + spodenki. Kilka siatek ciuszków dostałam ale po przeglądzie okazało się, że sporo jest półśpiochów i kaftaników. Dlatego ostatecznie sporo rzeczy, które dostałam zwróciłam. Albo hitem był welurowy pajac z kołnierzykiem z organzy...mam alergie na takie ubrania. I na zapięcia i guziki na plecach u takich maluszków.

Ewel no wlasnie mam zamiar zadzwonic tez do ZUS po wizycie u lekarza.

Jesli chodzi o poziom glukozy to roznie, po obiedzie czasem za wysoki 158 po godzinie od zjedzenia.
Wczoraj po kolacji był za wysoki 153 a zjadlam tylko jogurt fakt ze nie naturalny ale tez jeden z tych lzejszych w kazdym razie wiem ze juz takiego jogurtu nie bede kupowac. Narazie nie widze systematycznosci w wynikach oprocz na czczo.

dziewczyny a ja mam pytanie. czemu wy kupujecie od razu laktatory??? przecież może się okazać że pokarmu w cyckach w ogóle nie będzie, albo dziecko będzie super pić z piersi. dziecko jak jest dokarmiane z butelki to zanika u niego odruch chwytny za sutka.

ja mam po około 10-12 sztuk z body, śpioszków itp... dzieci w tym wieku się nie brudzą bo nie jedzą z łyżeczki. mogą ewentualnie ulać albo się przekupkać ale raczej to się żadko zdarza chyba że dziecko ma refluks

reklama
Jogurty takie owocowe odpadają.. Podnoszą bardzo cukier fakt, a na obiad co? Na początku to są próby... Trzeba dojść co podnosi ten cukier i juz wie się czego jeść się nie powinno.
Np mi parówki cukru nie podnosimy te z szynki a mojej koleżance tak tak samo z chlebem... Ciężko dobrać odpowiedni najlepszy pro body

Do góry