reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Sylka ja robię koktail z pietruszka ja lubię smak i moge jeść ze wszystkim ale sok tez jest dobry w uk toxo nie robią dopiero wstałam i znowu mnie męczyły sny porodowe chyba mam jakiś wew strach czy coś dziecko mi skoopalo bok i nie moge kaszleć tak boli zaraz chłopaki wrócą z przedszkola szkoda ze jyz do kończ tyg siedzą w domu i bedzie ryk bo przedszkole im sie strasznie podoba czekam do 9 października i zaczniemy cały tydzień ale pizalilam sie pani ze jestem w ciąży i mi tak pod gore robią i obiecała mi ze ma dla nas miejsce

reklama
Rossman jest fajny w warszawie, a w pruszkowie jakos nikt mnie nie wola na przód kolejki, dobrze i mało ludzi za zwyczaj wiec czekam. W osiedlowym Delikatesy Centrum tez dla mnie kasę otwierali zeby obsłużyć. Jedynie lidl mnie wkurza, ogromne kolejki, tylko 2 kasy otwarty i nigdy w zyciu nikt nie pusci (w sumie nawet nie ma kasy z pierwszeństwem)
Ja toxo tez 2 razy robilam, teraz bede w pazdzierniku weneryki powtarzac.

Dlatego mnie to zdziwiło specjalnie się o to upomnialam, ze 3 trymestrze miałam, to się tłumaczyła że jakbym była chora to wtedy tak, no ale ja nie załapałam tego więc mogłabym w sumie Każdej chwili się teraz zarazić.... Cytomegalie przechodziłam to się nie martwię. Chyba zadzwonię do meza siostry i zapytam czy pamięta jak ona to miała.... Nie mam kota nie jem mięsa surowego ale jakieś ryzyko zawsze jest
Ja z synem już po szczepionce i ok,trochę popanikowal nie chce iść na zapasy więc się cieszę siedzę w domu i odpoczywamy

Mama a co dodajesz do koktajlu? Znalazlam fajny z bananem i cytryną. Zaraz lecę do warzywniaka. Nie chce brac tabletek choćbym miala jesc 5 peczkow pietruchy dziennie...

Pietruszka najlepsza ja jem z kanapkami, robię sok z niej z cytryna bo żelazo dobrze z Wit c się przyswaja i pije:))

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Dmala a czemu chcesz toxo robić?jaki był pierwszy wynik. Pietruszka na żelazo.
Lykalam d3 1900j całe Lato i mam wynik 20.syn nie lykal ale cały sierpień nie smarowalam uv no może troszkę i też ma 20.norma 30.my musimy mieć jakiś genetyczny problem w mięśniach bo to aż niemożliwe.

noooo ja wróciłam od fryzjera :-) i byłam u koleżanki też w ciąży. rodzi w styczniu. ja dziś mam dobry dzień. dobrze się czuję. ja też robiłam toxo teraz drugi raz. w lux med nie ma problemu w laboratorium i w rejestracji bo wszędzie jest napisane że ciężarne mają pierwszeństwo. jedyny problem jest z tym że dużo tych ciężarnych jest :-) hehehehe....

reklama
Biorę pęczek pietruszki pomarańcze kilka listków szpinaku jagody albo borówki mixuje sok z cytryny i już dobre jest tez kiwi szpinak pietruszka cytryna oczywiście wszystko zgagowe ale pije żeby sie jeszcze lepiej odżywiać

Do góry