reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Mnie wczoraj ta neurolog milo zaskoczyla jak wyjechala z takim tekstem :) no ale 8 lat do niej chodze i ze tak powiem wie co i jak u mnie :)
Agami u nas z ta wit d lekarka kazala powtorzyc badania ale dopiero po roku zeby bylo widac jakies efekty moze poczekaj i sprobujcie przez caly rok bez przerwy wakacyjnej ? Albo skonsultuj zeby mu wieksza dawke podawac? Ja na pewno drugiemu bede podawac caly czas od urodzenia u starszaka przestalam jak przeszedl na mm kolo roczku.
Ja nie cuduje pietruszki nie cierpie jak finke heheh :) juz blizej niz dalej wyniki okay wiec luzik :)
M dzis okna wszedzie pomyl nawet firanki powiesil ubaw mialam po pachy :)
Ciagle bym spala a jak sie poloze to nie.moge zasnac ehhh.... :)

A mój synus znowu leniwy od Wczoraj jakieś tam pojedyncze kopniaki ani na noc nie buszowal a dziś też tyle o ile . Niech już będzie koniec ciąży bo zwarjuje że stresu :(

hej
Jem śniadanko i idę do fryzjera. Jak urodzimy też będziemy się stresować ;-) Oglądałam wczoraj "moje 600 gram szczęścia" i wyłam oczywiście. Nasze dzieciaczki są już większe na szczęście, mam nadzieje, że moja poczeka chociaż do 37 tygodnia ....

reklama
Mnie wczoraj ta neurolog milo zaskoczyla jak wyjechala z takim tekstem :) no ale 8 lat do niej chodze i ze tak powiem wie co i jak u mnie :)
Agami u nas z ta wit d lekarka kazala powtorzyc badania ale dopiero po roku zeby bylo widac jakies efekty moze poczekaj i sprobujcie przez caly rok bez przerwy wakacyjnej ? Albo skonsultuj zeby mu wieksza dawke podawac? Ja na pewno drugiemu bede podawac caly czas od urodzenia u starszaka przestalam jak przeszedl na mm kolo roczku.
Ja nie cuduje pietruszki nie cierpie jak finke heheh :) juz blizej niz dalej wyniki okay wiec luzik :)
M dzis okna wszedzie pomyl nawet firanki powiesil ubaw mialam po pachy :)
Ciagle bym spala a jak sie poloze to nie.moge zasnac ehhh.... :)

Zapisała nam vigantol 2 krople po 500j.kupie jeszcze tran.tam jest 400j choć ja zima robię dorsza na obiad.ale podobno najwięcej D Maja śledzie.W każdym bądź razie wiem teraz na czym stoję.U nas alergolog zapisuje d każdemu dziecku a pediatra nawet nie pomyśli o tym.

Do góry