reklama
stokrotka
Fanka BB :)
Haha, za dwa meblejak widze czy słysze takich pytajacych sie czy stoje w kolejce to czesto mam ochote odpowiedziec NIE JA TU ZA MEBEL ROBIE
Wlasnie wlaczylam muzyke i dalam sluchawki na brzuch,niech młoda ma cos z zycia
nie korzystaj przez apke, tylko wejdz przez przegladarke, normalnie dziala.Agami młody w szpitalu dostawał w kroplówkach bomby witaminowe razem z b i innymi potem byl devikap ok 200j zwiekszane do 600j potem ibuvit 800 a teraz 400j bez znaczenia lekarka powiedziala wiec lecimy we trojke na tej z bioaronu tyle ze przez caly rok nie kazala mu zmniejszac no i 50uv na slonce odpada max 30
Fusun, Natalkuś super ze z dzieciaczkami szyjkami itp wszystko wporzasiu
Fusun faktycznie twoja mala juz spora Natalkus moj synek podobnie i lekarz stwierdzil ze i tak jest kawal chlopa wiec sie nie martw
Moj od 16tyg glowa w dol a teraz to doslownie na pecherzu glowa siedzi i takie sztuki wyczynia musze jutro wam fotke dodac jak lezy z rekami i nogami kolo buziuni
U nerologa zaswiadczenie o braku przeciwskazan do znieczulenia zalatwione lekarka po 3 os sama wyszla i zapytala czy na pewno do niej wszyscy a nie do okulisty ze ciezarnej nie zauwazaja i sama mnie poprosila hahaha
Ale mnie apka wkurza....non stop jakies gowna mi wyskakuja....
ja w laboratorium sie nie pytam nikogo tylko wchodze bez kolejki, mam do tego prawo wiec korzystam. a jak ktos cos marudzi to wystarczy moj wzrok, od razu cisza hehehehe
za to wczoraj doznałam szoku w rossmanie. bylam z mlodym po przedszkolu, grzecznie staje w kolejce a tu obie kasjerki sie dra, ze mam podejsc od razu, zebym nie stala, tak "naskoczyly" ze az mi sie glupio zrobilo, no ale skorzystalam ;-)
Tak w rossmanie tak jest przepuszczają kobiety w ciąży mają takie zasady )
Agami to nie źle a jak ostatnio robiłam próby watrobowe to doktorka pow ze koniwcznie na czczo może są takie badania właśnie a przy morfologii nie trzeba..
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Agami to nie źle a jak ostatnio robiłam próby watrobowe to doktorka pow ze koniwcznie na czczo może są takie badania właśnie a przy morfologii nie trzeba..
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
M
mama290
Gość
Ja tez morfologię nie robię na czczo jak mam wizytę na 13 to bym chyba umarła z głodu ja jyz nawet o żołądku nie wspominam taki ścisk ze czasem wogole nie czuje głodu ale miałam dzisiaj sen ze mi wody odeszły i moj mi mówi ubieraj sie jedziemy do szpitala a ha ze już za późno na szpital ze rodzę nie ma jak świetne sny a dziecko sie rozpycha ze nie ma jak oddychać
Lotka;11902971 za to wczoraj doznałam szoku w rossmanie. bylam z mlodym po przedszkolu pisze:Lotka, mam koleżankę pracująca w Rossmanie i właśnie mi mówiła ostatnio że one muszą wołać ciężarne, jak widza ze stoi jakaś w kolejce, bo obserwują ich na kamerach i sprawdzają czy ciężarne są obsługiwane bez kolejki. Strasznie na to zwracają uwagę. Te Panie co układają na pułkach maja obowiązek jak są duże kolejki zgłaszać tym na kasie ze w kolejce stoi kobieta w ciąży, bo wiadomo ze Panie na kasie nie zawsze są w stanie zauważyć kto stoi na końcu kolejki. I najlepsze jest to ze Ty możesz odmawiać, ale ona MUSI Cię obsłużyć poza kolejka, wiec odmawianie nic w Rossmanie nie da, bo one maja taki przepis i musza nas przepuszczać w kolejce bo inaczej bedą mieli problemy
gosikkk
A ja zawszę robię morfologię na czczo ..... tylko badania na tokso po jedzonku.
Jem właśnie barszczyk, pyszota.
Ostatnio w markecie robiłam zakupy, miałam wypchany wózek zakupami i przyczepionego 3 latka do niego i wyobraźcie sobie, że jakiś gościu wepchał się przede mną mówiąc, że on ma mniej w koszyku a wcale mało nie miał. Ludzie mają pomysły. Nawet ostatnio u gienkologa, gdzie jest 5 krzesełek siedziały 4 panie i jeden pan towarzyszący to sobie postałam, a byłam jedną w ciąży sądząc po latach tych pań. Pan grzebał w telefonie i udawał że wcale nie mam brzucha. Po jakiś 15 minutach jedna z nich widząc jak tuptam z nogi na nogę zapytała, czy chcę usiąść. Grzecznie podziękowałam. Przecież ja tylko w ciąży jestem.
Jem właśnie barszczyk, pyszota.
Ostatnio w markecie robiłam zakupy, miałam wypchany wózek zakupami i przyczepionego 3 latka do niego i wyobraźcie sobie, że jakiś gościu wepchał się przede mną mówiąc, że on ma mniej w koszyku a wcale mało nie miał. Ludzie mają pomysły. Nawet ostatnio u gienkologa, gdzie jest 5 krzesełek siedziały 4 panie i jeden pan towarzyszący to sobie postałam, a byłam jedną w ciąży sądząc po latach tych pań. Pan grzebał w telefonie i udawał że wcale nie mam brzucha. Po jakiś 15 minutach jedna z nich widząc jak tuptam z nogi na nogę zapytała, czy chcę usiąść. Grzecznie podziękowałam. Przecież ja tylko w ciąży jestem.
reklama
angoba
Na sam poranek: do refleksji, wzruszenia i zastanowienia:
https://www.youtube.com/watch?v=ltVPj6-5xpo
Dla mnie - piękne, wzruszające i jakie... prawdziwe.
https://www.youtube.com/watch?v=ltVPj6-5xpo
Dla mnie - piękne, wzruszające i jakie... prawdziwe.