reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Agami młody w szpitalu dostawał w kroplówkach bomby witaminowe razem z b i innymi potem byl devikap ok 200j zwiekszane do 600j potem ibuvit 800 a teraz 400j bez znaczenia lekarka powiedziala wiec lecimy we trojke na tej z bioaronu tyle ze przez caly rok nie kazala mu zmniejszac no i 50uv na slonce odpada max 30 :)
Fusun, Natalkuś super ze z dzieciaczkami szyjkami itp wszystko wporzasiu :)
Fusun faktycznie twoja mala juz spora :) Natalkus moj synek podobnie i lekarz stwierdzil ze i tak jest kawal chlopa wiec sie nie martw :)
Moj od 16tyg glowa w dol a teraz to doslownie na pecherzu glowa siedzi i takie sztuki wyczynia musze jutro wam fotke dodac jak lezy z rekami i nogami kolo buziuni :)
U nerologa zaswiadczenie o braku przeciwskazan do znieczulenia zalatwione lekarka po 3 os sama wyszla i zapytala czy na pewno do niej wszyscy a nie do okulisty ze ciezarnej nie zauwazaja i sama mnie poprosila hahaha :)
Ale mnie apka wkurza....non stop jakies gowna mi wyskakuja....
nie korzystaj przez apke, tylko wejdz przez przegladarke, normalnie dziala.

ja w laboratorium sie nie pytam nikogo tylko wchodze bez kolejki, mam do tego prawo wiec korzystam. a jak ktos cos marudzi to wystarczy moj wzrok, od razu cisza hehehehe

za to wczoraj doznałam szoku w rossmanie. bylam z mlodym po przedszkolu, grzecznie staje w kolejce a tu obie kasjerki sie dra, ze mam podejsc od razu, zebym nie stala, tak "naskoczyly" ze az mi sie glupio zrobilo, no ale skorzystalam ;-)

Tak w rossmanie tak jest przepuszczają kobiety w ciąży mają takie zasady :))
Agami to nie źle a jak ostatnio robiłam próby watrobowe to doktorka pow ze koniwcznie na czczo może są takie badania właśnie a przy morfologii nie trzeba..

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Ja tez morfologię nie robię na czczo jak mam wizytę na 13 to bym chyba umarła z głodu ja jyz nawet o żołądku nie wspominam taki ścisk ze czasem wogole nie czuje głodu ale miałam dzisiaj sen ze mi wody odeszły i moj mi mówi ubieraj sie jedziemy do szpitala a ha ze już za późno na szpital ze rodzę nie ma jak świetne sny a dziecko sie rozpycha ze nie ma jak oddychać

Lotka;11902971 za to wczoraj doznałam szoku w rossmanie. bylam z mlodym po przedszkolu pisze:
Lotka, mam koleżankę pracująca w Rossmanie i właśnie mi mówiła ostatnio że one muszą wołać ciężarne, jak widza ze stoi jakaś w kolejce, bo obserwują ich na kamerach i sprawdzają czy ciężarne są obsługiwane bez kolejki. Strasznie na to zwracają uwagę. Te Panie co układają na pułkach maja obowiązek jak są duże kolejki zgłaszać tym na kasie ze w kolejce stoi kobieta w ciąży, bo wiadomo ze Panie na kasie nie zawsze są w stanie zauważyć kto stoi na końcu kolejki. I najlepsze jest to ze Ty możesz odmawiać, ale ona MUSI Cię obsłużyć poza kolejka, wiec odmawianie nic w Rossmanie nie da, bo one maja taki przepis i musza nas przepuszczać w kolejce bo inaczej bedą mieli problemy :)

A ja zawszę robię morfologię na czczo ..... tylko badania na tokso po jedzonku.
Jem właśnie barszczyk, pyszota.
Ostatnio w markecie robiłam zakupy, miałam wypchany wózek zakupami i przyczepionego 3 latka do niego i wyobraźcie sobie, że jakiś gościu wepchał się przede mną mówiąc, że on ma mniej w koszyku :tak: a wcale mało nie miał. Ludzie mają pomysły. Nawet ostatnio u gienkologa, gdzie jest 5 krzesełek siedziały 4 panie i jeden pan towarzyszący to sobie postałam, a byłam jedną w ciąży sądząc po latach tych pań. Pan grzebał w telefonie i udawał że wcale nie mam brzucha. Po jakiś 15 minutach jedna z nich widząc jak tuptam z nogi na nogę zapytała, czy chcę usiąść. Grzecznie podziękowałam. Przecież ja tylko w ciąży jestem.

reklama
Do góry