finkemma
Fanka BB :)
Współczuje że jesteście bez mężów . Mój mnie czasem tak wpienia ale jak ma jechać gdzieś na wykennd to ja chora chodze. Zamiast uchodźców powinni mężów ściągać i dać porządne pracę by rodziny razem były.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej hej Ewel gratuluje duzej cory wooow dziewczynki współczuję wam chorób i Claudia choroby syna :/ mama tantum jest ok moze soda wyplucz? Isla to na chrype. U mnie w przychodni ktg sie robi ok 35 tyg nie wiem jak będzie ze mną. Dopiero wstalam... w nocy zlapal mnie taki skurcz w stopie ze plakalam do tego znow mnie bolą wiezadla i jeden maluch penetruje moje podbrzusze wbija sie w szyjke itp koszmarne uczucie. Bo az boli... kocham 3 trymestr...
Mama nie raczej anemii nie mam hemoglobina spada ale jest powyzej 11 stu wiec nie jest zle lekarz nic nie mowil zeby wyniki byly niepokojące.
Z obserwacj wydaje mi sie ze to zwiazan z naciskim i zarazem oddychaniem nie wiem odcieciem tlenu chwilowym. W mieszkaniu czesto siadam wiec nie dopuszczam do takich sytuacji ale jak juz wyjde to bardzo szybko brzuch sie twardnieje i robi sie bardzoooo ciezki jak kamien wtedy zaczyna mi brakowac oddechu nogi jak z waty mroczki przed oczaami i slabosc taka, umiem to kontrolowac na tyle zewiem ze juz dalej nie moge isc i musze usiasc chocby to byla trawa po 5 min wszystko wraca do normy ale jak wstane to kilka kroków i znowu. Czasem dzien lepszy to dojde do sklepu w miare a czasem to wogole nie ma co nawet probowac wychodzic. Ale jest to ogolnie bardzooo dziwne. No nie lubi dzidzia jak chodze zdecydowanie. Zle mi z tym bo spacery są zalecane przeciez dobrze ze mam balkon to chociaz tak sie dotleniam jak posiedze na krzeselku. O bym miala mega przyplyw energii po porodzie bardzo bym chciala byc aktywna. Dla mnie dzien w ktorym musze nawiedzic lekarza czy laboratorium to jest mega wysilek. No ja temgo dzidziolka opitole jak sie urodzi co on mamusi robił :-)
Oj dziewczęta my to się mamy, ale ciesze sie ze jest to forum bo jak sie wyzalam to i lzej normalnie jak darmowe wizyty u psychologa :-) taka duza grupa wsparcia osób które się rozumieją :-)
To prawda... ja sobie nie wyobrażam zeby mojego mialo nie byc na szczęście ma pracę pn-pt 9-17 i o 17.30 zawsze jest w domu. Idealnie. Wspolczuje wam dziewczynki mam nadzieje ze szybko wam sie pouklada tak zeby i pieniadze i maz byl. Co do skurczy to biore 6 tabletek magne b6 w sumie skurcz mu sie trafil dopiero 2 raz.. tak to tylko niespokojne nogi i nadgarstek.. teraz doszlo ciagniecie pachwin aaa i jeszcze oprócz zgagi chyba mi sie ulewa heh moze nie doslownie ale jak leze to mi sie wszystko cofa to refluks? Kurde co rusz cos nowego... bede znala po tej ciazy tyle dolegliwosci ktore tylko z reklam tv znalam :/ mama32 wspolczuje omdlen to musi byc nie fajne a do tego niebezpieczne. W dłuższa podróż ja juz bym sie nie wybrała. Same korki w wawie mnie wykanczaja. Jutro jedziemy 60km ciekawe czy jaja nie zniose...
Agami, lekarz powiedzial ze on nie ma pomyslu co to kazal isc do laryngologa zeby zbadac czy to nie zaburzenia błędnika. Bylam wszystko jest ok to powiedzial ze taka uroda ciazy i nie ma pomyslu.
Ps. ja tak o tych mężach pisze bo juz dzis nie mam cichych dni ale do wczoraj pewnie popieralabym prace mezów w delegacji :-)