reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Claudia mnie właśnie M pocieszył że jedzie z pasierbem który jest chory jak nie wiem co ja go normalnie zamorduje dawniej jak był chory to go nie puszczali...

reklama
Te 70 to było twoje tętno :).maluch się rusza i głowica go gubi.W szpitalu mialam ktg 2-3x na dzień i często przystawiali głowice by słyszeć serce.5 lat temu u mnie ktg w szpitalu przed terminem porodu było płatne po już nie.W gab prywatnym nie bylo ktg.obecny gin ma ale podobno jest platne.jak sie nic nie dzieje starczy usg.Nie ma co popadać w paranoję.

Ratunku pomocy normalnie coś mnie wciąglo i wypluło jestem taka chora ze szok w pon idę do lekarza ale do tego czasu muszę sie jakoś stuningować naturalnie co mam wsiąść na bolące gardło?

Najśmieszniejsze jest to ze moj chory córka tez miauczy orzełek pilnuje dzieci tantum verde będę mieć o 15 rącze sie narazie czosnkiem najgorsze jak sie tak rzadko choruje jak ja to dowala mi ze zdwojona siła

Hej hej Ewel gratuluje duzej cory wooow :) dziewczynki współczuję wam chorób i Claudia choroby syna :/ mama tantum jest ok moze soda wyplucz? Isla to na chrype. U mnie w przychodni ktg sie robi ok 35 tyg nie wiem jak będzie ze mną. Dopiero wstalam... w nocy zlapal mnie taki skurcz w stopie ze plakalam do tego znow mnie bolą wiezadla i jeden maluch penetruje moje podbrzusze wbija sie w szyjke itp koszmarne uczucie. Bo az boli... kocham 3 trymestr...

A ją właśnie mowilam do męża że dobrze przechodze 3 trymestr wiadomo też mam gorsze dni .Ale z córka w ciąży byłam nie do życia. Ciągle spalam a jak nie spalam to byłam zamulona zero chęci na co kolwiek , bolaly mnie bardzo plecy skurcze w łydki każdej nocy i to potrafiły dwie nogi na raz plakalam z bólu a rano wcale lepiej nie było bo te łydki nadal bolaly :/ ciężko było spać oddychać w ogóle normalnie funkcjonować. A teraz nic mi nie jest plecy bolaly ale jak długo chodze skurczy nie mialam nóg i mam o wiele więcej energii . Po godzinnym spacerze ogarniam wdomu i nie czuje się jakoś tragicznie wykończona . Oby nie zapeszyc bo przede na jeszcze jakieś 5 tyg :)

reklama
U mnie różnie czasami ledwo wyjdę do sklepu i tka mnie ciągnie w pachwinach w bokach brzucha ze marze wrócić i się położyć mimo że ogólnie siłę w sobie mam ale ból nie daje za wygraną... I te problemy jelitowe, kupiłam len mielony i pije drugi dzień jest duża poprawa. Polecam :)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Do góry