reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Znalazłam w necie ze starzenie łożyska spr się poprzez spr przepływów między pepowina a. Lozyskiem i właśnie to robiła na pewno nawet opisała to

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Dzięki dzoewczyny:) jestem spokojniejsza ale mała dziś tak nogami kopie pod piersiami ze mam wrażenie ze zaraz dziurę zrobi :) i ta noga jej wyjdzie

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Wow ewel ale duza dziewczynka moja w 32 wazyla 1900 :-) rosnie ci kobitka. Ja juz mam wizyty con3 tygodnie niestety. Mi tez sprawdzal lozysko bo w poprzedniej ciazy bylo szybko przejrzale a teraz jest super ale mimo tego ze moje lozycko przy mlodym bylo w zlym stanie to on mial piekna wage. Ja zreszta tez hahahah 30+ hahahah

My mamy usg w poniedziałek o 16.30 i juz nie możemy się doczekać strasznie :) ciekawe jak nasz synu ułożony, mam nadzieje że się obrócił, a jak nie to oby miał to w planach bo nie chciałabym mieć cc strasznie..

Aaaaaa zacznę krzyczeć chyba zaraz. Cały dzień na nogach byłam i bolało mnie krocze, najbardziej podczas chodzenia, masakra. Kroczki stawiałam maleńkie bo wtedy jakoś mniej bolało. Wróciłam do domu i się położyłam i teraz jest jeszcze gorzej :( niedość ze boli teraz nawet jak leżę, to jak wstanę to ból jest 10x gorszy niż wcześniej buuuuuu! :( niech juz będzie listopad!

natalkuś weź sobie coś na rozluźnienie ( no spe i paracetamol ) pomoże. też tak mam jak się nachodzę. a staram się dużo chodzić żeby nie utyć jak świnia.

u mnie jest problem z siedzeniem na krześle boli mnie i muszę przybierać różne pozycję. a młody też próbuje wyjść górą. rozpycha się strasznie co boli....

reklama
Do góry