reklama
Wow ewel ale duza dziewczynka moja w 32 wazyla 1900 :-) rosnie ci kobitka. Ja juz mam wizyty con3 tygodnie niestety. Mi tez sprawdzal lozysko bo w poprzedniej ciazy bylo szybko przejrzale a teraz jest super ale mimo tego ze moje lozycko przy mlodym bylo w zlym stanie to on mial piekna wage. Ja zreszta tez hahahah 30+ hahahah
Aaaaaa zacznę krzyczeć chyba zaraz. Cały dzień na nogach byłam i bolało mnie krocze, najbardziej podczas chodzenia, masakra. Kroczki stawiałam maleńkie bo wtedy jakoś mniej bolało. Wróciłam do domu i się położyłam i teraz jest jeszcze gorzej niedość ze boli teraz nawet jak leżę, to jak wstanę to ból jest 10x gorszy niż wcześniej buuuuuu! niech juz będzie listopad!
natalkuś weź sobie coś na rozluźnienie ( no spe i paracetamol ) pomoże. też tak mam jak się nachodzę. a staram się dużo chodzić żeby nie utyć jak świnia.
u mnie jest problem z siedzeniem na krześle boli mnie i muszę przybierać różne pozycję. a młody też próbuje wyjść górą. rozpycha się strasznie co boli....
u mnie jest problem z siedzeniem na krześle boli mnie i muszę przybierać różne pozycję. a młody też próbuje wyjść górą. rozpycha się strasznie co boli....
reklama