reklama
Oj, mialam okropna noc, chwalilam sie ze rzadko wstaje do toalety, to dzis z 5 razy, jeden raz jak wstalam to tak brzuch mnie zlapal ze ledwie doszlam z powrotem. Potem wsrodku nocy jakos niewygodnie sie ulozylam i do rana mialam bol szyji. Masakra jakas...
Malaja, na pewno kupia, duzo kobiet nie chce wydac kase na ciuchy ciazowe, ktore sa na krotko i nie maja nic przeciw uzywanym ciuchom, a jak w dobrym stanie, to tym bardziej. Wystaw na olx, to bezplatny serwis, nam udalo sie przez niego kilka drobiazgow niepotrzebnych sprzedac.
Malaja, na pewno kupia, duzo kobiet nie chce wydac kase na ciuchy ciazowe, ktore sa na krotko i nie maja nic przeciw uzywanym ciuchom, a jak w dobrym stanie, to tym bardziej. Wystaw na olx, to bezplatny serwis, nam udalo sie przez niego kilka drobiazgow niepotrzebnych sprzedac.
Moniqq
Fanka BB :)
Położna na szkole rodzenia mówiła, że jak ma się tego paciorkowca to przy porodzie dostaje się antybiotyk, żeby bakteria nie przeszła na dzieciątko
Malaja ludzie kupują używane, ja tez polecam OLX, po pierwsze sama czatuje na ciuszki dla malucha a po drugie sprzedalam przez OLX suknie slubną, takze polecam jak rzeczy są w dobrym wstanie to warto wystawic ja sama wiem ze czasem cos kupie 2 razy ubiore a potem lezy latami, wiec lepiej chociaz za symboliczna kwotę sprzedac a nawet wiecej niz symboliczną jesli cos markowe jest itp.
Tez wlasnie robie porzadki w szafie jedna torbe wrzucilam do kontenera z używkami, a sporo tez odlozylam w bardzo dobrym stanie rozmiar 34, i poprostu malo nosilam troche mi sie znudzily nie mam do czego ubrac wiec ja oddaje je kuzynce o 11 lat mlodszej, szczuplutka 21 latka costam zawsze wybierze tym bardziej ze mysle ze są na czasie koszule w krate dopasowane spodniczki itp. a moze tez cos wystawie co wiecej warte i jeszcze zarobie na ciuszki dla malucha.
Tez wlasnie robie porzadki w szafie jedna torbe wrzucilam do kontenera z używkami, a sporo tez odlozylam w bardzo dobrym stanie rozmiar 34, i poprostu malo nosilam troche mi sie znudzily nie mam do czego ubrac wiec ja oddaje je kuzynce o 11 lat mlodszej, szczuplutka 21 latka costam zawsze wybierze tym bardziej ze mysle ze są na czasie koszule w krate dopasowane spodniczki itp. a moze tez cos wystawie co wiecej warte i jeszcze zarobie na ciuszki dla malucha.
ja swoje rzeczy tez będę sprzedawała na olx dużo kaszy na ciuchy wydałam więc ich nie wyrzucę a nie mam komu oddać.
ja dziś na obiad zrobiłam kopytka. i jem je ze śmietaną i cukrem. nigdy tak nie jadłam kopytek. dziwne. to chyba są zachciewajki :-)
ja dziś na obiad zrobiłam kopytka. i jem je ze śmietaną i cukrem. nigdy tak nie jadłam kopytek. dziwne. to chyba są zachciewajki :-)
Wow, ale duża. Moja dwa dni starsza a tylko 1400...ale to i tak więcej niż pierwsza córka miała na tym etapie.
Chciałabym by rosła zdrowo i jakoś tak każda matka intuicyjnie woli by dziecko było większe niż mniejsze (nie wiem czemu tak jest), ale jak sobie obliczyłam ile może mieć moja w dniu porodu to nie wiem czy nie wolałabym mieć taką kruszynkę jak była pierwsza. 3200 łatwo było wypchnąć
Ewel a potwierdził płeć? Bo Ty w sumie miałaś chyba mało tych usg nie?
Chciałabym by rosła zdrowo i jakoś tak każda matka intuicyjnie woli by dziecko było większe niż mniejsze (nie wiem czemu tak jest), ale jak sobie obliczyłam ile może mieć moja w dniu porodu to nie wiem czy nie wolałabym mieć taką kruszynkę jak była pierwsza. 3200 łatwo było wypchnąć
Ewel a potwierdził płeć? Bo Ty w sumie miałaś chyba mało tych usg nie?
Ostatnia edycja:
Malaja miałam chyba z 9 czy mało chyba nie płeć znowu miesiąc temu potwierdzona i teraz tez, doktorka pow ze będzie miała z 3600 tak uważa bo pytałam czy może być 4kg, dodała tez ze waga jest obliczana na podst kości udowej obwodu głowy i brzuszka a nasza ma długie kości i nie będzie miała wg niej 4kg)
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
reklama