reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Fakt 1.11 to raczej kiepski dzień na urodziny, moja córcia jest z 31.10, ale to jednak coś zupełnie innego ;-)
Finkemma a powiedział Ci gin, w którym tygodniu ma być to cc czy to ustalisz już w szpitalu ?

reklama
Ja przez to co sie teraz dzieje w Europie to chyba urodze wczesniej :/
Niepotrzebnie ogladam, czytam rozne rzeczy ale to jest kolo nas i nie da sie "przejsc" obojetnie.

Ogladalyscie program "600 gramow szczescia?" :)

A mnie w nocy złapała taka zgaga, ze masakra, tak złe jeszcze nie czułam się. Dobrze ze przypomniałam o mleku, wypiłam szklankę i od razu ulga. Fee, przed ciąża nie miałam zgagi nigdy, mam nadzieje ze to tylko ciążowa dolegliwość.
Moj mąż bardzo chce żeby synek urodził ze 11/11, w sumie termin mam na 12/11, kto wie:) Ja tam by tez wolała rodzic albo w weekend albo w święto bo mąż będzie domu, i nie będę się martwic czy dojedzie na czas.

cześć dziewczyny
Ja oglądałam i beczałam jak głupia .....
Dziś poprałam pierwszą partię ciuszków i czekam aż wyschną i poprasuję. Przy okazji znalazłam 3 kocyki i rożek po synku i parę pieluch tetrowych ;-) Dopakowałam też swoją torbę do szpitala. tzn. kapcie, klapki pod prysznic, kubek i sztućce. Nie wiem dlaczego ale czuję, że urodzę przed terminem, ale mam nadzieje, że jak coś to dopiero pod koniec października. Termin mam na 11.11 fajna data swoją drogą ;-)

a mnie to nie robi różnicy kiedy urodzę. byle dziecko było zdrowe i donoszone.
ja dziś też posprzątałam. Zupę na obiad ugotowałam wczoraj wieczorem więc mam teraz trochę spokoju. na 18 mam wizytę u lekarza i jedziemy z synkiem podglądać Stasia :-) a na 17 miałam mieć szkołę rodzenia ale pierwsze zajęcia musiałam sobie odpuścić ze względu na lekarza.

Alei jeszcze nie mam terminu 29 mam wizytę u gina ma mi dac skierowanie na CC i w szpitalu muszę zrobić termin by wyznaczyli mi datę mam czas do 34-35 TC ale wiadomo czym wcześniej tym lepiej większy wybór dnia a nawet godziny filmu nie ogladalam ale zobacze. Co do uchodźców szkoda mi ich zwłaszcza dzieci .Tragedia , a ta dziennikarka co postawiła nogę ojcu z małym dzieckiem na rękach powinna być srogo ukarana. Nienormalna jakąś !!!

Ostatnia edycja:
A moje dziecko dzisiaj bylo tak zajete w przedszkolu ze nie mialomczasu isc do domu trzeba bylo go wolac kilka razy.

Co do sytuacji w europie ok zgadzam sie ze ludzie ktorzy uciekaja przed wojna potrebuja pomocy ale ktos to powinien kontrolowac bo ja nie zgadzam sie na praktykowanie muzulmanizmu w polsce nie zgadzam sie na noszenie przez nich burek ani na kultywowanie ich islamskiej kultury. Jak chca tu zyc maja sie zasymilowac z nasza kultura i zostawic swoja za naszymi granicami. Za bardzo boje sie islamizacji europy zeby pozwolic im na wolnosc wyznania.

Na temat islamu i jego wyznawcow nie bede sie wypowadac bo dla mnie to sa ludzie chorzy nie akceptuje tej religii boje sie jej i tego ze oni sie wszedzie panosza i wpychaja ...

Bylam dzis u poloznej i zmierzyla cisnienie pobrala krew i zmierzyla brzuch i tyle ... za 2 tyg kolejna wixyta. ..

reklama
Też się boje ale drugiej strony to ich religia .Trochę to nie ludzkie narzucać im wyparcie się swojej wiary. Przecież nie imigruja bo tak sobie chca tylko nie maja wyboru. Postawmy się w ich sytuacji .Niedaj boże Polska miała by uciekać i kraje islamskie dały by schronienie ale warunek wyrzec się naszego boga. Nie fajnie. Znam w de ludzi wyznający islam i to są normalnie ludzie kochają swoje dzieci i żyją normalnie i sami mówią są dwa rodzaje islamu ten dobry i ten zły. Ten zły to terroryści i maniacy religijni którzy maja klapki na oczach. Mam też znajomego Turka z żoną która chodzi w burce i to są bardzo fajni ludzie . Nie można wszystkich do jednego wora.

Do góry