reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopad 2015 :)

Mam i Fridę i Katarek do odkurzacza. Katarek bije Fridę na głowę.
Idzie szybciej, sprawniej i wbrew pozorom moje dziecko się Katarka nie boi a na widok Fridy wpadał w płacz. Jeszcze nie wiem czy u niemowląt można to stosować ale na pewno kupić warto. Na Fridę szkoda kasy, chyba że z myślą o wyjazdach.

reklama
Frida wg mnie dobra na początek. Dla. Każdego coś innego pewnie jeden woli fride drugi odkurzacz:)
Oj ja tak czekam na pt na to moje usg...
Mam wyniki prób watrobowych ale wszystko w normie wiec te bóle to. Jelita jak nic

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

ja też mam katarek!!!! uwielbiamy go z synkiem. Jasiu do tej pory go używa a ma już 4 latka. wydmu****e nos sam ale włącza odkurzacz żeby wyciągnąć wszystko z zatok. dzięki katarkowi nie mam problemu z nocnym katarem od niemowlaka. i choroby dużo, dużo, dużo krócej trwają. tylko trzeba pamiętać żeby stosować wodę morską albo sól fizjologiczną.

ja dziś przespałam 3 godziny w ciągu dnia. to ciekawe bo ostatniej nocy spałam aż 8 godzin jak nigdy i nie sądziłam że taka będę zmęczona.

co do ubranek. to ja swoje przebrałam odłożyłam do prania ale prać będę na początku października. po to się prasuję żeby je wysterylizować więc dla mnie prasowanie listopadowemu dziecku ciuszków w sierpniu mija się z celem. ale oczywiście każdy ma prawo robić po swojemu

No wlasnie czytam ze odkurzacz można od początku ze ma blokade na za mocne ssanie. Mama a ty jaki masz? Bo chyba nie podlaczany pod odkurzacz? Pamietam ze dodawalas ale dawnoo temu

Powiem tak ja jakmwiekszosc rzeczy dla mojego dziecka sprawdzalam na sobie wiec i glutozjadacza i powiem wam ze jak zassie takiego gluta i podnosi na wymioty i na chwile az zatyka ze sie oddychac nie da i dlateho mysle ze serio dla najmniejszych to to nie jest ale juz na kilkumiesieczne takm

Melduje, ze wszystko mam juz wyprasowane :) Ulga, ze mam to juz za soba ale tez mialam lezke w oku bo przypomnialo mi sie jak czekalismy na pierwsza corke... slodziutkie sa takie malusie ubranka.
Na mojej liscie rzeczy do zrobienia juz tylko kilka pozycji; najwazniejsze jednak juz zalatwione.

ImageUploadedByForum BabyBoom1441749476.812928.jpg ja mam taki ale chyba nie ma regulacji ssania ale ma bzdetów melodyjki zamawiałam z Allegro coś około 100zl chłopaki darli sie przy fridzie a taki mam inhalator ImageUploadedByForum BabyBoom1441749614.174932.jpg tez nie kosztował dużo a spełnia swoje zadanie i ma taki fajny smoczek

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1441749476.812928.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441749476.812928.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 43
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1441749614.174932.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441749614.174932.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Dzień dobry po chwilowej nieobecności :)

Od dłuższego czasu jestem totalnie niewyspana. Mam wrażenie, że wyglądam jak zombie i tak się też czuję hehe już nie mam pomysłu jak sobie pomóc nawet melisa wieczorem nie pomaga.

Fridę mam po synku jeszcze. Na początek jest idealna. Katarek do odkurzacza kupiłam jak syn miał ponad 1,5 roku i przy katarze było mi bardzo ciężko z fridą. Szło raz dwa. Ja polecam.

Odliczam dni do soboty :) czekam na to trzecie usg z niecierpliwością

Do góry