reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

dddmala no ja dawno nie bylam w normalnej przychodni, to chociaz takiplus Lux-medu ze na kazdych drzwiach do laboratorium pisze ze kobiety w ciazy bez kolejki.
Moj M sie smieje czasem ze sie boi seksu ze mną bo mały pewnie matki bedzie bronil i jeszcze go ugryzie ;)
Ja infekcji tez unikam jak ognia dlatego nie chce juz ryzykowac, tez mi sny pozostają i wyobraznia tylko...
Cos jest w tej diecie glikemicznej - cukrzycowej odkad kontroluje ją to faktycznie nic nie przytylam w ciagu 2 tygodni.
Wczoraj mialam chwile slabosci na ptysie i pizze ale dzis powracam do diety.

reklama
Dieta cukrzykowa jest super wg mnie na schludniecie :) w ciąży albo się na niej chudnie albo stoi w miejscu i jest zdrowa bez wymyslow

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Dieta cukrzykowa jest super wg mnie na schludniecie :) w ciąży albo się na niej chudnie albo stoi w miejscu i jest zdrowa bez wymyslow

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny, ktoras to juz pisala (zdaje sie ze Sylka) wczesniej ale nie moge znalezc. Jakie byly normy dla tego obciazenia glukoza? po godzinie i po dwoch

hej, niestety nie pamiętam tych norm cukrtowych :/
ja jestem dalej 11 na plusie, trochę zaczęłam się pilnować z jedzeniem, najgorzej było w sierpniu bo miałam dużo wolnego bo oddałam już większość obowiązków firmowych dziewczynie zatrudnionej i z nudów jadłam :/ wszyscy mnie pocieszają, że z tyłu nie widać, że jestem w ciąży ;) ale brzuch mam duży i jeszcze cycki urosły znowu mam wrażenie muszę w tygodniu skoczyć po nowy stanik bo ten mnie już zaczyna uwierać :szok: wolę nie myśeć na jakim rozmiarze skończę :/

No i wyszłam ze szpitala.przy wyniku obciążenia glukoza 154 stwierdzono ze nie mam cukrzycy hehe.dwa dni klulam się glukometrem i byłam na diecie cukrzycowej.co nieco wiem o tej diecie i jest nie głupia.mam wrażenie ze schudłam w tym szpitalu.mogę wrócić do poprzedniego trybu życia choć odczuwam już zmęczenie i pewnie zwolnie.ale wracam na basen :)

Agami super ze wyszłas, o widzisz to masz taki cukier jak ja ja tez 154, no ale narazie tak w 80% staram sie trzymac tej diety choc wydaje mi sie ze ciagle jem to samo. Ale z tym basenem to nie przesadzaj kochana, poplywaj sobie troche ale nie szalej z 35 basenami jak ostatnio :no:

reklama
Ja zawsze tak samo się odchudzam i leci 1 kg na tydzień . Czyli 5 posiłków co 2-3 h nic smażenia , kolorowych napoi , słodyczy i waga leci . No i ją zawsze licze kalorie teraz też .Podczas odchudzanie jem 1300-1500 kcal i nie chodze głodna . Napoczadku liczenie jest kłopotliwe bo trzeba ważyć i przeliczac ale z czasem już bardziej na oko i ją mam dużo produktów w głowie ich kalorycznosc. Do tego siłownia lub chodakowska na początek i będzie dobrze :)

Do góry