reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Dieta jest dobra dla. Tych które nie chcą przytyć w ciąży tez jest zdrowa.. Dostarcza się wszystkiego co najlepsze ja na początku byłam tez na niej, teraz jakoś gorzej bo jest chęć na to na tamto a jak się nie ma cukrzycy to nie ma się takiej mobilizacji.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Ja niecierpie diet planowania posilkow i ciaglego rozmyslania co wolno co nie. Od zawsze muszę uwazac na to co jem ale nie chce ciągle myslec o jedzeniu. Zobaczymy jak to będzie po porodzie. Licze ze ganianie za dwojka bedzie jak chodakowska ;)

ach ja też nie cierpię liczenia kalorii i myślenia o tym co można a czego nie dla tego zmieniłam nawyki żywieniowe i nie myślę o tym jak o diecie tylko jak o stylu życia. u mnie przychodzi to łatwo bo związane jest to z moim zdrowym stylem życia.

Agami, fajnie, że już w domu :) Oszczędzaj się i uważaj na siebie - nie ma co kusić za wcześnie losu.
Katarzyna, u mnie nie ma wymogu wizyty u lekarza pierwszego kontaktu. Szczerze mówiąc to zastanawiam się po co to...?

Finkemma z jednej strony kopniaki z drugiej boksowanie tez tak mam tylko mi sie w głowie odrazu rodzi ze moze bliźniaki bo uczucie bardzo podobne :)

Ja też mam kopniaki i boksowanie z obu stron brzucha jednocześnie, ale moja mała leży w poprzek, a nie głową czy nogami w dół więc to chyba tłumaczy takie ruchy

reklama
Mój M . mówi że będzie podwójne szczęście :D synek od dawna na USG leży głową w dół chyba że może się przekręca jeszcze i czasem leży w poprzek dlatego tak czuje. Ostatnie dni bardzo dużo się rusza :) ciągle mi brzuch faluje lub Skopie mnie ostro bo jest takie szybkie bombardowanie. Zostało nam 62 dni do 9 listopada do przewidywanego terminu :) czyli 48 do CC mniej więcej. Jak to już mało czasu .

Ostatnia edycja:
Do góry