reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Dziewczyny dobra dieta to dieta cukrzykowa ja na niej lecialam z wagi szybko i się nie glodzi bo się je 5 posiłków dziennie.

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

Finkemma ja juz przekroczylam 90 wiec sie nie przejmuj... w 46 sie owiniesz dookola ;) co do seksu to ja tez cierpie dr pozwolila czasami na ostatniej wizycie... to byl czasami ale tez pokraczny hihi. Moj maz tez cierpi czasem przez sen sie do mnie dobiera. Ostatnio taka zaspana rano a on tez na wpol przytomny i bawi się cyckami... dopoki mu sie mokro pod reka nie zrobilo. Od razu sie obudził. Biedny ma zakaz dotykania cyckow juz nawet.. teraz to juz sie boje seksu bo i grzyb i juz prawie 30tc... a jak czytam to w tym tyg juz nikt nie uprawia seksu w dubeltowej ciazy

A ja mam celibat w sumie od początku i już tak zostanie ledwo żyje to mnie boli tamto nie będę kamasutry uskuteczniać byłam w zasranej ikei wszystko kupiłam i koniec balu chłopaki wyli rano w przedszkolu piknie poprostu zaraz wrócą moj już pojechał muszę kupić sobie pare swetrów mam kamizelkę puchowa taka większa i starczy kupiłam parke naceyprzedazy ale sie nur dopinam jyz

Ja mam 9 na plusie czyli niby nie tragicznie, ale czuję się gruba bardzo. Pociesza mnie to, że w pierwszej ciąży przytyłam 13 i po miesiącu byłam na -1. Teraz też tak planuję- i to bez diety bo jak karmiłam tak mi się chciało jeść, ze jadłam bez przerwy.

Ważę prawie 60 kg :)

Ja wykupilam sobie diete chodakowskiej dla kobiety karmiacej cycem uruchomie ja jak ufodze .
Moj sie smieje bo jak ktos kto mnie nie widzial pyta go i jak duzo przytyla? To odpowiada ze wyglada jakby w ciazy byla wiec przytyla ale jak urodzi to chodakowska i nie zmiluj sie hahahah a mi mleko juz nie leci lecialo na poczatku pozniej nic potem znowu a teraz susza to i dobrze ale autki mnie tak bola ze jak moj chce aie do nich dobrac to az warcze i to nie z rozkoszy

Ja w sumie czuję się dobrze, bo mam tylko brzuch piłkę i po twarzy trochę widać, że się zaokrągliłam i może w udach i tyłku troszkę więcej, ale nie narzekam :) I moje małe cycki troszkę pełniejsze się zrobiły:) Ale niestety znów zakaz seksu przez tą szyjkę, to podejrzewam, że już do końca będzie zakaz:/ Chociaż ten ostatni to już były tylko 2 pozycję i ja zaraz siły traciłam, ale i tak było bardzo miło :) A teraz trzeba czekać, aż się pozbieram po porodzie. Chociaż szczerze mówiąc to się trochę obawiam, jak to będzie po porodzie...

Co do pogody, to u Gdańsku cały dzień padało, teraz słońce wyszło zobaczymy czy na długo, i zimno się też zrobiło, ale jakoś mi to nie robi, jak i tak muszę siedzieć w domu:) Kurtkę ma mi kuzynka przysłać jakąś ciążową i mama ma mi przywieźć ma taki płaszcz oversizowy to będę miała na szczęście chociażby na wizyty i na dojazd na porodówkę :)

mama 32 powiedzialy mi, ze wiecej jest osob co by chcaily bez kolejki, starsi ludzie , mamy z dziecmi i dodala, chyba ze pania przepuszcza, ale po tych slowach to nawet ludzi nie pytalam bo mi glupio bylo......ahhh szkoda slow

co do sexu, to my ostatnio dosc dawno temu i wtedy to ja zainicjowalam bo mialam ochote,
teraz nie mam ,a maz nawet nie probuje ,,,nie wiem czy sie boi, czy zaklada ze nie bede chciala. Jest na weekendy, a ciezko tez kochac sie na zawoalnie, zazwyczaj zalatwiamy sprawy zalegle lub gdzies jedziemy a wieczorem juz wykonczeni calym dniem. Po porodzie pewnie tez nie bedzie od razu ochoty bo zmeczenie bierze gore, ale jak maz bedzie na miejscu i mi pomoze to pewnie nie bedzie tak zle. Po synu mialam przez pierwszym stosunkiem stresa, balam sie ze bedzie bolalo, nawet przez pierwsze kilka razy czulam lekki bol, ale to chyba ze stresu bylo bo potem bylo juz ok:-)

reklama
hej dziewczyny. ja dziś byłam krzywą cukrową zrobić :-( oooooo masakra. ale dałam radę. w środę mam wizytę. ja seksu już tak dawno nie uprawiałam że mi się on śni po nocach :-) ładne to sny ale jak się budzę wpadam w szarą rzeczywistość. bleeeeee....
co do chudnięcia po ciąży to ja po Jasiu nie mogłam prawie w ogóle schudnąć jak karmiłam ale jak tylko przestałam postanowiłam zmienić nawyki żywieniowe ( dieta jest na chwilę a zmiana nawyków na całe życie, oprócz ciąży heheheheh ) i zaczęłam stosować dietę SOUTH BEACH pokrótce chodzi w niej o to żeby jeść produkty o jak najniższym indeksie glikemicznym :-) im niższy indeks glikemiczny tym szybciej metabolizujemy posiłek. super dieta w rok czasu bez obwisłej skóry zrzuciłam 30 kg. z tym że to nie jest dieta dla tych którzy chcą szybkich efektów i zaraz wracają do poprzedniego śmieciowego żarcia to tak naprawdę sposób na życie. polecam serdecznie. ja mam teraz 11 kg na plusie i myślę że do 20 dojdę :-)

Do góry