reklama
Ja też mam cellulit i nogi znacznie grubsze niż przed ciążą. Przejmuję się tym o tyle, że teraz to źle wygląda, ale raczej wiem, że po ciąży zniknie samo i to szybko. Po pierwszej ciąży to dosłownie kilka dni po porodzie już nie było a większy cellulit miałam przed ciążą niż po więc liczę na to, że i teraz tak będzie.
Jak mi zostanie to idę na opierację plastyczną bo wygląda to tragicznie
Jak mi zostanie to idę na opierację plastyczną bo wygląda to tragicznie
finkemma
Fanka BB :)
Sylka są h&my ale nie wiem czy będzie to samo , muszę popatrzeć. Ja bym musiała chyba 46 rozm bo moja waga to 88 kg. Co do seksu to ja nie mam ochoty czuje się GRUba i nie atrakcyjna też mam wstretny celulit.
Mama no niestety hahahahha ale taka przwda my prz
ed ciaza a w zasadzie jeszcze 2 miesiace temu bo lubilismy wymyslny sex i byc codziennie a teraz mimo ze mi sie chce to zle samopoczucie i to ze jestem jak wieloryb sprawia ze po 5 minutach stekania i jekania bo ja przez tonspojenie nawet nog rozlozyc nie moge to zaczynam sie denerwowac i czasami az sie poplacze z bezsilnosci wtedy moj stwierdza ze moze poczekamy na koniec listopada az ja sie zagoje ale pozniej przy 2 dzieci nie wiem jak to bedzie. Pesymistyczny dzien dzisiaj mam.
Celulit moj jest straszny nogi jak slonice celu na okolo i grube serdelki dupa jak szafa i mam boczki nigdy boczkow nie mialam a teraz jak kolo ratunkowe to prostu patrze na sienie i sam sex. Ja nawet buzie mam napuchnieta tak jak mialam zar
aaz przed porodsm mlodsgo mam nadzieje ze wczesniaxtwo to nie jakas moja przypadlosc bo mimo ze juz mam po dziurki e nosie ciazy to chcialabym ja donosic.
ed ciaza a w zasadzie jeszcze 2 miesiace temu bo lubilismy wymyslny sex i byc codziennie a teraz mimo ze mi sie chce to zle samopoczucie i to ze jestem jak wieloryb sprawia ze po 5 minutach stekania i jekania bo ja przez tonspojenie nawet nog rozlozyc nie moge to zaczynam sie denerwowac i czasami az sie poplacze z bezsilnosci wtedy moj stwierdza ze moze poczekamy na koniec listopada az ja sie zagoje ale pozniej przy 2 dzieci nie wiem jak to bedzie. Pesymistyczny dzien dzisiaj mam.
Celulit moj jest straszny nogi jak slonice celu na okolo i grube serdelki dupa jak szafa i mam boczki nigdy boczkow nie mialam a teraz jak kolo ratunkowe to prostu patrze na sienie i sam sex. Ja nawet buzie mam napuchnieta tak jak mialam zar
aaz przed porodsm mlodsgo mam nadzieje ze wczesniaxtwo to nie jakas moja przypadlosc bo mimo ze juz mam po dziurki e nosie ciazy to chcialabym ja donosic.
Katarzyna92
Jak kurtek żadnych nie kupuje na te dwa miesiące koleżanka mi dała kilka długich swetrów na to swoją kurtkę i nie wyglądam tak źle dziś już jeden zestaw przetestowałam bo u mnie strasznie wieje chociaż jak słońce przyświeci to nawet oki
Co do sexu to ja już czasami wytrzymać nie mogę bez ale gdzieś w głowie mam zakodowane że lepiej będzie to przełożyć na później i lepiej nie ryzykować
Celulitu nie posiadam na szczęście ale już 18kg od początku ciąży przytyłam powiedziałam sobie że jeszcze 2 kg mogę sobie pozwolić i ani grama więcej...
Co do sexu to ja już czasami wytrzymać nie mogę bez ale gdzieś w głowie mam zakodowane że lepiej będzie to przełożyć na później i lepiej nie ryzykować
Celulitu nie posiadam na szczęście ale już 18kg od początku ciąży przytyłam powiedziałam sobie że jeszcze 2 kg mogę sobie pozwolić i ani grama więcej...
No ja rozumiem doskonale, zeby seks byl dobry to kobieta musi sie czuc pewnie a jak kobieta sie czuje pewnie to i partner wtedy tez bardziej fika :-) a tu z takim brzuchem i celulitem na nogach to ja nie czuje sie atrakcyjnie i pewnie. Takze niestety my nie korzystamy z seksu poza tym pierwsze dziecko i jakos tak sie boje. Wlasnie slyszalam ze po porodzie to ze zmeczenia sie nie chce wtedy ....buuuu
finkemma
Minus taki że pozycji też są ograniczone a ją to lubie hardkor w sexie a teraz ciężko , mój mówi że jak emeryci się kochamy tak ostrożnie oni żeby się nie polamac a my żeby nie zrobić krzywdy dziecku do tego też mu marudze że odychac nie mogę że coś mnie tam boli , że ma zostawić moja nogę bo mnie za bardzo naciaga heh normalnie parodia sexu
gosikkk
No chyba zaryzykuję jak mąż wróci ;-) Po porodzie różnie bywa, po pierwszym nawet nie myślałam a po drugim 3 tyg. po już próbowaliśmy Mąż twierdzi, że wyglądam teraz mega seksi, nie przytyłam za dużo a i tak wszystko poszło w brzuch. Celulitu nie mam ale mam małe rozstępy na brzuchu.
Zdrzemnęłam się pół godziny, zjadłam 2 tosty i parę kostek czekolady i jakoś mi dziwnie, słabo ale to chyba z niewyspania. Dziś mam zebranie w szkole a jutro w przedszkolu .....
Zdrzemnęłam się pół godziny, zjadłam 2 tosty i parę kostek czekolady i jakoś mi dziwnie, słabo ale to chyba z niewyspania. Dziś mam zebranie w szkole a jutro w przedszkolu .....
reklama
finkemma
Ja to już patrzeć na siebie nie mogę taki grubas że mnie chce znowu dobrze wyglądać chce dietę i chce schudnac