reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

Dziewczyny to pewnie przez wodę która w ciąży się zatrzymuje po ciąży zniknie wszystko jak nic:-)

Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka

reklama
Na ceclulit nie wiem czy jest bo to raczej grudki tłuszczzu a nie wody, nie wiem wkazdym razie ciezko sie to zwalcza wiem bo z natury tez troche mialam celulit. No ale nicto wałek do ciasta pojdzie w oibroty i bedziemy rozbijac tluszczyk na udach :-)

ja tez mam cellulit :tak: ogolnie czuje sie grubo i brzydko, ludzie mnie nie poznaja:no:
dzisiaj bylam na badaniach z 20 osob przede mna , pytam sie pielegniarek, czy moge bez kolejk,i to nie pozwolily!!!!!!!
usiadlam na lawke i czekalam , a tam dwie znajome ledwo mnie poznaly heheh , na sam koniec znajoma mnie przepuscila , a to o dwie osoby tylko , tak wiec godzine w poczekalni bylam ....

ja nic nie kupuje bo mi szkoda kasy , mam dwie skorki to pod nie ubiore cieplejszy sweter i szal jakis , mam tez plasz ze stradivariusa kupiony rok temu , ale zapne sie tylko na 2 gorne rzemyki i czuje sie w nim ciasno wiec jedynie moge nosic bez zapiecia . mam nadzieje, ze te kilka dlugich swetrow mi starczy , i na to te kurtki i oczywiscie, ze nie bedzie az tak zimno

Ostatnia edycja:
Dzieczęta ale leje w Wawie, cala noc i teraz tez juz dawno tyle deszczu nie bylo :-)
Ja sie ciesze poki co lubie taka pogode o ile nie trwa miesiacami :-) nie mam wyrzutow ze siedze w domu.
A po tych upalach to dla mnie ulga. Na termometrze 11 stopni.

dddmala pierwszy raz sie spotykam zeby pielegniarki nie pozwolily badan wczesniej zrobic przed innymi masakra.

Przecież ciąża to nie choroba ;-) kiedyś tak usłyszałam w przychodni więc teraz cicho siedzę i czekam na swoją kolej ....
Też się cieszę, że jest chłodniej, lubię tak z herbatką pod kocykiem a za oknem leje. Dzieciaki w szkole i przedszkolu, siedzę sama z kotem. Wczoraj dostałam ciuchy dla małej do roku,ale tylko przejrzałam i posegregowałam, jakoś podniecona nie byłam, tak sobie tylko pomyślałam, że chyba chciałabym jej sama kupić ciuszki. Nie podoba mi się, że wszystko prawie różowe..... dokupię najwyżej parę ciuszków po swojemu :-)
na wizycie zapomniałam zapytać co z seksem, łożysko jest nisko ale nie zasłania ujścia, czyli już nie ma zagrożenia? sama nie wiem, a mąż w piątek przyjeżdża a ja jak zboczuch mam taką ochotę na niego, nie wiem co się dzieje, bo w poprzednich ciążach nawet nie myślałam o seksie ;-)
co dziś robicie na obiad? ja mam ciąg dalszy pomidorowej i myślałam o mielonych lub pizzy , ale weny nie mam na razie ...

reklama
Do góry